ΑΡΗΣ

Άρης: Οι σταθεροί, το… αουτσάιντερ και ο «μπελάς»

Ο Άρης προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ, με την απουσία του Λούκας Σάσα να αποτελεί μικρό «πονοκέφαλο» για τον Τόλη Τερζή.
Άρης: Οι σταθεροί, το… αουτσάιντερ και ο «μπελάς»

Ο Άρης αφήνει οριστικά πίσω του το πρόσφατο ντέρμπι  με τον ΠΑΟΚ τον αφήνει ικανοποιημένο σε μεγάλο βαθμοί. Η ομάδα του Τόλη Τερζή άξιζε και μπορούσε να πάρει τη νίκη, κάτι το οποίο δεν συνέβη για λεπτομέρειες.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να μείνουν άλλο στο ματς της Τούμπας, καθώς μπροστά τους υπάρχει αυτό με την ΑΕΛ, το Σάββατο (28/9, 17:15) που μας έρχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (5η αγωνιστική).

Ένα πολύ σημαντικό ματς, καθώς ο Άρης δεν θέλει να έχει ανάλογες απώλειες στα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες, όπως πέρσι. Άλλωστε τα ματς αυτά είναι σαφώς περισσότερα σε σχέση με τα ντέρμπι και αυτά κρίνουν εν πολλοίς το τελικό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Κουέστα

Δεδομένα ο Τερζής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος θα λείψει για τουλάχιστον τρεις μήνες καθώς επέλεξε τη λύση του χειρουργείου.

Φυσικά τη θέση του Ισπανού τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια θα καλύψει ο Φαμπιάν Έμαν που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μία ακόμη απώλεια, αυτή τους Λούκας Σάσα η οποία είναι αρκετά σημαντική. Κι αυτό καθώς ο Βραζιλιάνος συνδυάζει αξιόπιστο μαρκάρισμα με ικανότητα στη δημιουργία, αλλά και το σκοράρισμα.

Μετά την αποβολή του όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί. Οι επιλογές του Τερζή είναι δύο, αμφότερες αφορούν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου ως τώρα.

Η μία (η πιο λογική) είναι αυτή του νεοφερμένου Αμπου Μπα. Ο 21χροος Γάλλος είναι αμυντικός μέσος και παράλληλα αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις. Ακόμη όμως θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής, αλλά και αφομοίωσης του τακτικού πλάνου της ομάδας.

Η άλλη επιλογή είναι ο Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός μέσος ήρθε με περγαμηνές αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει παρά να συμπεριληφθεί άπλα σε κάποιες αποστολές.

Αρης: Οι σταθεροί, το αουτσάιντερ και ο «μπελάς» ενόψει ΑΕΛ

Η ποιότητά του είναι δεδομένη, όμως με δεδομένο ότι είναι περισσότερο επιθετικογενή, ίσως να μην είναι και η καλύτερη δυνατή επιλογή ώστε να πλαισιώσει τον επίσης επιθετικογενή Ματίγια στα χαφ.

Από εκεί και πέρα ο Αρης για «αντι-Σάσα» μπορεί να υπολογίζει και στους Ούγκο Σόουζα και Φραν Βέλεθ που έχουν αγωνιστεί ως αμυντικοί μέσοι στο παρελθόν.

Το θέμα είναι ότι αν εκεί χρησιμοποιηθεί ο Βέλεθ, τότε θα «σπάσει» το δίδυμο των στόπερ με τον Ρόουζ και εκεί θα πρέπει να πάει ένας εκ των Σόουζα ή Δεληζήση.

Εξάλλου, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ (στην άμυνα) και τον Ματίγια (στη μεσαία γραμμή) θεωρούνται σίγουροι για να ξεκινήσουν κόντρα στους Θεσσαλούς.

Οσον αφορά τη γραμμή τις επίθεσης, Φετφατζίδης (είναι από τους κορυφαίους του Άρη ως τώρα) και Ιντέγε επίσης θεωρούνται σίγουροι να ξεκινήσουν.

Από εκεί και πέρα προβάδισμα έχουν οι Ντιγκινί και ο Γκάμα, με τον Ντάνιελ Λάρσον να θεωρείται ισχυρό αουτσάιντερ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα, έχοντας ανεβάσει τη απόδοσή του, ερχόμενος από τον πάγκο, στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αν ο Άρης ξεκινήσει με τον Λάρσον στο βασικό σχήμα, τότε πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Γκάμα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Ουζουνίδη για μεταγραφές – Σύντομα νέα συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Ουζουνίδη για μεταγραφές – Σύντομα νέα συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα στον Άρη μετά τη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Και ο Μπουχαλάκης στο «τραπέζι»!

Άρης: Και ο Μπουχαλάκης στο «τραπέζι»!

Και το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο πλάνο ελληνοποίησης του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ανοιχτό για δανεισμό! Δεν έχει πειστεί ο Ουζουνίδης

Άρης: Ανοιχτό για δανεισμό! Δεν έχει πειστεί ο Ουζουνίδης

Ο Ντιαντί που δεν έχει πείσει τον Ουζουνίδη και το ενδεχόμενο να πάει κάπου για να παίξει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Ο Άρης πρέπει να καταλάβει οτι αξίζει μια οικονομική υπέρβαση καθώς εάν μπει στους ομίλους τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League o Άρης. Oι ημερομηνίες των πρώτων παιχνιδιών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν έχει προτεραιότητα τον Άρη. Ψάχνει εξωτερικό και περίμενει Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έγραψε ιστορία!

Άρης: Έγραψε ιστορία!

Ο Άρης έγραψε ιστορία που δείχνει γιατί χρειάζεται και ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε και τον Χατζηγιοβάνη στον Άρη, αλλά ο Καρυπίδης διαφωνεί.

Ποδόσφαιρο