ΑΡΗΣ

Άρης: Μέρος του προγράμματος ο Μπερτόγλιο

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Παρασκευή (15/1) ο Άρης, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να ακολουθεί μέρος του προγράμματος. Κανονικά ο Κουέστα.
Άρης: Μέρος του προγράμματος ο Μπερτόγλιο

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Παρασκευή (15/1) ο Άρης, μία ημέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι με 1-0 από την ΑΕΚ. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φακούντο Μπερτόγλιο, σε κανονικούς ρυθμούς ο Χουλιάν Κουέστα.

Βεβαίως η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί, καθώς την Κυριακή (17/01, 19:30-NS1HD) ακολουθεί το ακόμη πιο σημαντικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Παρασκευής (15/1)

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την A.E.K. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη) με τον Χουλιάν Κουέστα να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλ. Κωτάκης: Ο Άρης παραμένει 2ος κι ο Παναθηναϊκός είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει

Ραπτόπουλος: «Δεύτερη θα βγει η ΑΕΚ. Άρης και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για την 3η θέση»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έγραψε ιστορία!

Άρης: Έγραψε ιστορία!

Ο Άρης έγραψε ιστορία που δείχνει γιατί χρειάζεται και ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε και τον Χατζηγιοβάνη στον Άρη, αλλά ο Καρυπίδης διαφωνεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Οι σκέψεις του Καρυπίδη να τρέξει ξανά ο Άρης με τεχνικό διευθυντή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Το 50% των ομάδων που θα παίξουν τη νέα σεζον στη Super League θα πάνε με νέο προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα κι έστειλαν μηνύματα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπορεί ο Άρης να φέρνει περισσότερους Νταρίντα σε νοοτροπία και αξία;

Μπορεί ο Άρης να φέρνει περισσότερους Νταρίντα σε νοοτροπία και αξία;

Ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να φέρει περισσότερους παίκτες με τη νοοτροπία του Νταρίντα τα επόμενα χρόνια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Η τελική βαθμολογία για τις θέσεις 5-8

Super League: Η τελική βαθμολογία για τις θέσεις 5-8

Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη στη βαθμολογία της Super League για τις θέσεις 5 έως 8.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 4-2: Αντίο με «4άρα», αποθέωση για Νταρίντα και στο… περίμενε για Ευρώπη (vids)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 4-2: Αντίο με «4άρα», αποθέωση για Νταρίντα και στο… περίμενε για Ευρώπη (vids)

Δύο γκολ (56', 77΄) και καλή εμφάνιση ο Ντουντού, Σπίκιτς (12') και Μόντσου (23') - Αυτογκόλ ο Μπράμπετς ( 72') και Οκό (90') τα γκολ του Αστέρα.

Ποδόσφαιρο