ΑΡΗΣ

Άρης: Υπεβλήθη σε επέμβαση στην Αυστρία ο Μοχανάντ Άλι – Επέστρεψε ο Καμαρά

Ο Μοχανάντ Άλι χειρουργήθηκε επιτυχώς στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Καμαρά.
Άρης: Υπεβλήθη σε επέμβαση στην Αυστρία ο Μοχανάντ Άλι – Επέστρεψε ο Καμαρά

Άρης: Ο Μοχανάντ Αλί υπεβλήθη στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας σε επιτυχημένη επέμβαση στους χιαστούς, με τον δρόμο της αποθεραπείας πλέον να ξεκινά.

Ο Ιρακινός επιθετικός είναι με διαφορά ο πιο άτυχος της σεζόν στους «κιτρινόμαυρους », μιας και υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Αναμένεται μείνει στην Αυστρία για ένα μήνα για αποκατάσταση και στη συνέχεια θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει.

Από τη μεριά του, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει γνωστή την πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του, όπως διαβάσατε στο Sportime. Να σημειωθεί πως αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού  και πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα θέμα στον αστράγαλο. Αύριο (13/10) το το πρωί έχει προγραμματιστεί να περάσει από εξετάσεις για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Δευτέρας στην Λαμία.

Ο Μοχανάντ Αλί μετά την επέμβαση στην Αυστρία για χιαστό

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Νόα Φαντιγκά και οι επόμενοι!

Άρης: Ο Νόα Φαντιγκά και οι επόμενοι!

Ο Άρης συμφώνησε με την Γάνδη για την αγορά του Νόα Φαντιγκά και έπεται και συνέχεια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο ελεύθερος Φετφατζίδης και ο Πανιώνιος!

Άρης: Ο ελεύθερος Φετφατζίδης και ο Πανιώνιος!

Ο Φετφατζίδης μένει ελεύθερος και ο Άρης δεν έχει κάνει κίνηση να τον ανανεώσει. Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου και η επόμενη μέρα του «Φέτφα».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Γη, ύδωρ και χρήμα στον Ρέγιες!

Άρης: Γη, ύδωρ και χρήμα στον Ρέγιες!

Ο Καρυπίδης κατάφερε να πείσει τον Ρούμπεν Ρέγιες να έρθει στον Άρη, προσφέροντας του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Περιμένει σινιάλο!

Άρης: Περιμένει σινιάλο!

Ποιος Έλληνας μεσοεπιθετικός περιμένει την κίνηση του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτά ζητάει για Ντόι, αυτά θα πάρει ο Νίκολιτς και τα «θέλω» του Φετφατζίδη!

Αυτά ζητάει για Ντόι, αυτά θα πάρει ο Νίκολιτς και τα «θέλω» του Φετφατζίδη!

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δύσκολο να προχωρήσει!

Άρης: Δύσκολο να προχωρήσει!

Ο Κάρλες Πέρεθ ενδεχομένως και να απασχόλησε τον Άρη, αλλά η περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ δύσκολα θα προχωρήσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το σενάριο πώλησης του Μπράμπετς και ο στόπερ από La Liga!

Άρης: Το σενάριο πώλησης του Μπράμπετς και ο στόπερ από La Liga!

Ο Άρης μιλάει με στόπερ που παίζει στη La Liga ενώ παράλληλα υπάρχει και το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Μπράμπετς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δεν τον έχει ξεχάσει ο Καρυπίδης!

Άρης: Δεν τον έχει ξεχάσει ο Καρυπίδης!

Οι επαφές που δεν προχώρησαν με τον Αραούχο το περσινό καλοκαίρι και οι σκέψεις του Καρυπίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Ρέγιες vs Ουζουνίδης! Ξένοι ή Έλληνες;

Άρης : Ρέγιες vs Ουζουνίδης! Ξένοι ή Έλληνες;

Δεν μοιάζει εύκολο να ταιριάζει η μεταγραφική φιλοσοφία του Ρούμπεν Ρέγιες με αυτή που επιθυμεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Ποδόσφαιρο