ΑΡΗΣ

Άρης: Πρόβλημα με Ντιγκινί

Ο Νικολά Ντιγκινί αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής είναι αμφίβολος
Άρης: Πρόβλημα με Ντιγκινί

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ντιγκινί, που πονοκεφαλιάζει τον Σάββα Παντελίδη εν όψει του αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνηση της Παρασκευής λόγω ενός προβλήματος στον αριστερό τετρακέφαλο όπου ένιωσε έντονες ενοχλήσεις.

Όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου (17/2), όπου αν ο Ντιγκινί καταφέρει να συμμετέχει χωρίς πρόβλημα, τότε θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ν. Σμύρνης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Νικολά Ντιγκινί, στη διάρκεια της προπόνησης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και αποχώρησε. Αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ανοιχτό για δανεισμό! Δεν έχει πειστεί ο Ουζουνίδης

Άρης: Ανοιχτό για δανεισμό! Δεν έχει πειστεί ο Ουζουνίδης

Ο Ντιαντί που δεν έχει πείσει τον Ουζουνίδη και το ενδεχόμενο να πάει κάπου για να παίξει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Ο Άρης πρέπει να καταλάβει οτι αξίζει μια οικονομική υπέρβαση καθώς εάν μπει στους ομίλους τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League o Άρης. Oι ημερομηνίες των πρώτων παιχνιδιών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν έχει προτεραιότητα τον Άρη. Ψάχνει εξωτερικό και περίμενει Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έγραψε ιστορία!

Άρης: Έγραψε ιστορία!

Ο Άρης έγραψε ιστορία που δείχνει γιατί χρειάζεται και ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε και τον Χατζηγιοβάνη στον Άρη, αλλά ο Καρυπίδης διαφωνεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Οι σκέψεις του Καρυπίδη να τρέξει ξανά ο Άρης με τεχνικό διευθυντή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Το 50% των ομάδων που θα παίξουν τη νέα σεζον στη Super League θα πάνε με νέο προπονητή.

Ποδόσφαιρο