ΑΡΗΣ

Άρης – Σούντγκρεν: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και συμφωνήσαμε για το 100%»

Τα πολλαπλά οφέλη της νίκης επί του Παναθηναϊκού τόνισε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, δίνοντας σύνθημα νίκης επί του Ατρόμητου.
Άρης – Σούντγκρεν: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και συμφωνήσαμε για το 100%»

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (27/9, 19:30-NS PRIME) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Σουηδός μπακ που ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που πήρε ο «Θεός του πολέμου», ενώ στάθηκε στην υπόσχεση που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» μεταξύ τους ώστε από εδώ και πέρα να δίνουν το 100% σε όλα τα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούντγκρεν στη Nova…

Για το αν νιώθει πως έφυγε ένα μεγάλος βάρος από την ομάδα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Λίγη πίεση ίσως να έφυγε αλλά επειδή ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες, ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρθουν και άλλες νίκες στην πορεία. Δεν φτάνει μόνο αυτή η νίκη με τον Παναθηναϊκό».

Για το τι άλλο κερδίζει ο Άρης πέρα από τους τρεις βαθμούς: «Πέρα από τους τρεις βαθμούς που ήταν το πιο σημαντικό, πήραμε και καλή ψυχολογία μετά τη νίκη και την εμφάνιση αυτή. Όπως βλέπετε όλες οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος φέτος έχουν δυσκολίες απέναντι σε όλες τις ομάδες, διότι είναι δυνατές οι λεγόμενες “μικρομεσαίες” ομάδες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας έτσι, τώρα πάμε να παίξουμε εκτός έδρας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, συνεχίζουμε, πάμε παρακάτω και πάμε να κερδίσουμε».

Όσον αφορά το τι περιμένει στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι λαμβάνοντας υπόψη και την αλλαγή προπονητή τους: «Ο Ατρόμητος πράγματι έχει αλλάξει προπονητή, δεν ξέρουμε τι θα δείξει τώρα με τον νέο τεχνικό. Δεν πιστεύω όμως ότι μπορεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει πολλά. Το βέβαιο είναι ότι τώρα οι παίκτες έχουν ένα έξτρα κίνητρο του αντιπάλου μας, γιατί θέλουν να δείξουν στο προπονητή τους ότι αξίζουν να παίξουν. Είναι μια δύσκολη έδρα, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, ένα δυνατό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι εκεί πέρυσι χάναμε 2-0 αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, οπότε το έχουμε και αυτό στο μυαλό μας και πάμε προετοιμασμένοι».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό Άρη: «Δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση, δεν θέλω να δώσω κάποια. Αυτό που μπορώ είναι να τους διαβεβαιώσω ότι σε όλα τα παιχνίδια θα δίνουμε το 100%, μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε με τον Ιωνικό. Όλα τα παιδιά μιλήσαμε στα αποδυτήρια, συζητήσαμε μεταξύ μας και συμφωνήσαμε ότι ακόμα και στην κακή μας μέρα, οφείλουμε να δίνουμε όλοι το 100%. Αυτό λοιπόν μπορώ να υποσχεθώ, ότι θα δίνουμε πάντα το 100%», κατέληξε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Ο Άρης πρέπει να καταλάβει οτι αξίζει μια οικονομική υπέρβαση καθώς εάν μπει στους ομίλους τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League o Άρης. Oι ημερομηνίες των πρώτων παιχνιδιών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν έχει προτεραιότητα τον Άρη. Ψάχνει εξωτερικό και περίμενει Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έγραψε ιστορία!

Άρης: Έγραψε ιστορία!

Ο Άρης έγραψε ιστορία που δείχνει γιατί χρειάζεται και ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε και τον Χατζηγιοβάνη στον Άρη, αλλά ο Καρυπίδης διαφωνεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Οι σκέψεις του Καρυπίδη να τρέξει ξανά ο Άρης με τεχνικό διευθυντή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Το 50% των ομάδων που θα παίξουν τη νέα σεζον στη Super League θα πάνε με νέο προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα κι έστειλαν μηνύματα.

Ποδόσφαιρο