ΑΡΗΣ

Άρης: Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, τα είπε με Μάντζιο για νέες μεταγραφές

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης οποίος βρέθηκε στην προπόνηση και τα είπε με παίκτες, αλλά και τον Μάντζιο για μεταγραφές.
Άρης: Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, τα είπε με Μάντζιο για νέες μεταγραφές

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο Θόδωρος Καρυπίδης να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ των «κιτρινόμαυρων». Έτσι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καμαρά, αλλά και της διαφαινόμενης του Ραφίκ Γκιτάν, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν προκειμένου να έχει τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο (αλλά και με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ) για τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες του ρόστερ (σε πρώτο πλάνο ο βασικός στόπερ, αλλά και ότι καλό προκύψει σε κάποια άλλη θέση).

Μεγαλομέτοχος και προπονητής του Άρη τα είπαν για αρκετή ώρα προκειμένου να «τσεκάρουν» τις ανάγκες της ομάδας, αλλά και τα δεδομένα των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει. Πάντα στο προσκήνιο υπάρχουν και οι αποδεσμεύσεις γεγονός που θα ελαφρύνει το μπάτζετ και παράλληλα θα κάνει τη δουλειά του Μάντζιου στις προπονήσεις πιο άνετη.

Παράλληλα ο Μάντζιος μετέφερε στον Καρυπίδη την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ενόψει και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Θυμίζουμε τέλος οτι το Σάββατο (14/08) ο Άρης δίνει φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).

Ατομικό για Κουέστα και Μήτρογλου

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Παρασκευής (13/8): Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική τακτική, καθώς και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και υποομαδικής αμυντικής τακτικής, ενώ τα νέα από το ιατρικό δελτίο δεν διαφοροποιήθηκαν (Χουλιάν Κουέστα και Κώστας Μήτρογλου έκαναν θεραπεία).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα στο «Δασυγένειο», ενώ, μεθαύριο, Σάββατο (14/08), θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).

Παρακάτω η ανάρτηση από την παρουσία που είχε ο Καρυπίδης στην προπόνηση του Αρη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Έπεσαν οι υπογραφές για Καμαρά, έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ανακοινωθεί

Super League 1: Ούτε προκήρυξη, ούτε πρόγραμμα και όλα στον… αέρα!

Θύμα απάτης τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης: Πώς παίρνουν προσωπικά δεδομένα πολιτών

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Άρη. Όσα είπε στην πρώτη γνωριμία του με τους κιτρινόμαυρους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Αυτά περιμένει ο Καρυπίδης από τον νέο προπονητή του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έξαλλος ο Καρυπίδης με αυτό που είδε στο Άρης – Κηφισιά!

Έξαλλος ο Καρυπίδης με αυτό που είδε στο Άρης – Κηφισιά!

Ο Καρυπίδης τρελάθηκε με τις αποφάσεις του Τσακαλίδη στο ματς με την Κηφισιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μαύρο σερί του Άρη στο Βικελίδης χειρότερο και από τις χρονιές υποβιβασμού

Το μαύρο σερί του Άρη στο Βικελίδης χειρότερο και από τις χρονιές υποβιβασμού

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν μόλις δύο νίκες σε δέκα με έντεκα αγώνες εντός έδρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν ήταν «ναινέκος» ο Χιμένεθ γι’ αυτό αποχώρησε από το τηλέφωνο

Δεν ήταν «ναινέκος» ο Χιμένεθ γι’ αυτό αποχώρησε από το τηλέφωνο

Η διοίκηση Καρυπίδη δεν άντεχε ούτε τα αποτελέσματα ούτε την αντίδραση (γλώσσα το λένε αλλιώς) που έβγαζε ο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι δίνει ο Γρηγορίου στον Άρη μέχρι το φινάλε με βάση τη στατιστική του ως προπονητής

Τι δίνει ο Γρηγορίου στον Άρη μέχρι το φινάλε με βάση τη στατιστική του ως προπονητής

Το βασικό κέρδος δεν θα είναι το θέαμα αλλά η ισορροπία, ο περιορισμός των λαθών, η καλύτερη αμυντική συνοχή και το πιο καθαρό αγωνιστικό πλάνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καρυπίδης – Ρέγιες: Άλλη μία διαφωνία απόψεων για τον νέο προπονητή

Καρυπίδης – Ρέγιες: Άλλη μία διαφωνία απόψεων για τον νέο προπονητή

Ο Θ. Καρυπίδης, ως ιδιοκτήτης, έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά η έλλειψη συναίνεσης με τον Ρέγες δεν μπορεί παρά να επηρεάσει το κλίμα και στα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης: Το πέναλτι που δεν δόθηκε στο Άρης – Κηφισιά και η σωστή διαδικασία στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Κουτσιαύτης: Το πέναλτι που δεν δόθηκε στο Άρης – Κηφισιά και η σωστή διαδικασία στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Τι είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για τις επίμαχες φάσεις σε Άρης – Κηφισιά και ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Η ανάλυση για το χέρι του Σόουζα και το πέναλτι στο φινάλε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μορόν και Άρης – Τα νέα δεδομένα με την έλευση Γρηγορίου!

Μορόν και Άρης – Τα νέα δεδομένα με την έλευση Γρηγορίου!

Αλλάζουν τα δεδομένα με τον Λορέν Μορόν από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής του Άρη.

Ποδόσφαιρο