ΑΡΗΣ

ΑΣ Άρης: Και δεύτερο εκδοτήριο για την κάρτα φιλάθλου

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την κάρτα φιλάθλου. Στο προσεχές ματς με την ΑΕΛ θα λειτουργήσει και 2ο εκδοτήριο.
ΑΣ Άρης: Και δεύτερο εκδοτήριο για την κάρτα φιλάθλου

ΑΣ Άρης: Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης , εξήγησε την Τετάρτη (25/9) πόσο σημαντικό έσοδο είναι για τη «μάνα του συλλόγου» η αγορά κάρτας φιλάθλου.

Έτσι την Πέμπτη (26/9) κιόλας ΑΣ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του κατά τη διάρκεια του Σάββατου (28/9), μέρα στην οποία διεξάγεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το όραμα Αρβανίτη για ΑΣ Άρης, ΠΑΕ και ΚΑΕ

Οι «κίτρινοι» τονίζουν για μία ακόμη φορά ότι η αγορά κάρτας φιλάθλου είναι απαραίτητη προκειμένου κάποιος να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήρια για τα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να προσθέσουμε ότι η κάρτα φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και κανείς την προμηθεύεται μία φορά για όλη τη σεζόν.

Επίσης ο ΑΣ Άρης τονίζει ότι το Σάββατο θα λειτουργεί και δεύτερο εκδοτήριο επί της οδού Αλκμήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το Σάββατο 28/9, τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.), θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Α.Ε.Λ. (17:15), προκειμένου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου των αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επίσης, θα υπάρχει δεύτερο εκδοτήριο για την αγορά της κάρτας φιλάθλου, στο χώρο της πισίνας του «Κλεάνθης Βικελίδης», επί της οδού Αλκμήνης (κάτω από το θύρα 7), το οποίο επίσης θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Συνίσταται στους φίλους της ομάδας, κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής της άφιξης της Α.Ε.Λ. (λίγο μετά τις 15:30) και για όσο παραμείνει κλειστός ο χώρος που περικλείει τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου, να αγοράσουν την κάρτα φιλάθλου από το δεύτερο εκδοτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν αγοράσει την κάρτα φιλάθλου ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα, απλά δείχνοντας τη σχετική απόδειξη.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, καλό είναι οι φίλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου έγκαιρα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν την ημέρα ή την ώρα του αγώνα».

Η διάθεση της κάρτας φιλάθλου συνεχίζεται, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 και ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης.

Κάντε follow στο Sportime

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Αθανασίου : Η Ομόνοια, ο Άρης και… ο Λεβαδειακός

Ολυμπιακός – Αθανασίου : Η Ομόνοια, ο Άρης και… ο Λεβαδειακός

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Νίκου Αθανασίου. Τι παίζει με Άρη, Ομόνοια και Λεβαδειακό…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: MEGA : Έβγαλε στα μανταλάκια τον Καρυπίδη λόγω Μόντσου (vid)

MEGA : Έβγαλε στα μανταλάκια τον Καρυπίδη λόγω Μόντσου (vid)

Δεν έχασε ευκαιρία το μεγάλο κανάλι να βγάλει στη σέντρα τον Θόδωρο Καρυπίδη μιας και ο Άρης προχωρά στην πώληση του Μόντσου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Αθανασίου επέστρεψε από τη Ρίο Άβε και τα σενάρια για τον Άρη

Ολυμπιακός: Ο Αθανασίου επέστρεψε από τη Ρίο Άβε και τα σενάρια για τον Άρη

Ο Νίκος Αθανασίου επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά τη λύση του δανεισμού του στη Ρίο Άβε, με το μέλλον του να παραμένει ανοιχτό και τον Άρη να βρίσκεται στο προσκήνιο για την απόκτησή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές: Τελειωμένο του Μόντσου – Τι περιμένει να βάλει στα ταμεία

Άρης μεταγραφές: Τελειωμένο του Μόντσου – Τι περιμένει να βάλει στα ταμεία

Η αποχώρηση του Μόντσου Ροντρίγκεθ από τον Άρη θεωρείται πλέον δεδομένη, με τα ισπανικά και μεξικανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τελειωμένο deal με τη Χουάρες και οικονομικό όφελος για τους «κιτρινόμαυρους».

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μίλησε με «σιωπή» για τον Κώστα μετά το Άρης – Παναθηναϊκός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μίλησε με «σιωπή» για τον Κώστα μετά το Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά και την περηφάνια του για τον αδερφό του Κώστα, μετά τη σπουδαία νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές: Τελείωσε του Γκαρέ

Άρης μεταγραφές: Τελείωσε του Γκαρέ

Ο Άρης ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική του κίνηση, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Βάσκο ντα Γκάμα για τον δανεισμό του Μπεντζαμίν Γκαρέ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές : «Σκάει» κι άλλη ηχηρή πώληση μετά τον Μόντσου

Άρης μεταγραφές : «Σκάει» κι άλλη ηχηρή πώληση μετά τον Μόντσου

Δεν θα είναι μόνο ο Μόντσου ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άρη, αλλά θα γίνει και μία ακόμα ηχηρή πώληση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΒΟΜΒΑ: Αποχωρεί από τον Άρη ο Μόντσου – Φεύγει για Μεξικό

ΒΟΜΒΑ: Αποχωρεί από τον Άρη ο Μόντσου – Φεύγει για Μεξικό

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Μόντσου από τον Άρη, με τον Ισπανό χαφ να ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό και τη Χουάρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Ο Χιμένεθ παλεύει χωρίς μεταγραφές…

Άρης : Ο Χιμένεθ παλεύει χωρίς μεταγραφές…

Σίγουρα δεν εξελίσσεται καλά η σεζόν για τον Άρη και τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά παλεύει και χωρίς μεταγραφές ο Βάσκος τεχνικός

Ποδόσφαιρο