ΑΡΗΣ

Διαμαντόπουλος: «Να ζήσω τον Άρη στη Super League»

Την επιθυμία του να ακολουθήσει τον Άρη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο 30χρονος επιθετικός
Διαμαντόπουλος: «Να ζήσω τον Άρη στη Super League»

Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται σε διαδικασία σχεδιασμού για τη νέα σεζόν και τα μεταγραφικά σενάρια να τον θέλουν να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικών, ωστόσο ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχει αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στό ρόστερ. Με τα 16 γκολ και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2019, ο έμπειρος στράικερ αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αγωνιστεί με τον Άρη στη Super League.

Με δηλώσεις στο “Yellow Radio 92,8” ο Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και όλα όσα έζησε στους “κίτρινους”. Παράλληλα μίλησε για τους στόχους του και τα δικά του “μυστικά”!

Αρχικά, ο 30χρονος φορ είπε: “Νομίζω ότι ήταν η ταλαιπωρία όλων αυτών των χρόνων, το ερχόμαστε -το ήρθαμε- είναι κάτι που έχει συνδυαστεί στην ομάδα και τον κόσμο και ήταν μια ανακούφιση. Έβλεπες τον κόσμο με χαρά και ανακουφισμένο, να βλέπει ότι αυτό τελείωσε και πάμε πλέον για πιο μεγάλα πράγματα.

Αν καθίσουμε και σκεφτούμε το καλοκαίρι που μας πέρασε θα πούμε ότι είναι αυτονόητο ότι ο Άρης πρέπει να ανέβει στην Super League, η χρονιά όμως δεν ήταν εύκολη, ιδίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Το κάναμε όμως πολλές φορές εμείς να φαίνεται εύκολο, αυτό όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, ματώσαμε για να βγει ο στόχος. Μπορεί να εξασφαλίσαμε 3-4 αγωνιστικές πριν το τέλος την άνοδο, όμως τίποτα δεν ήταν εύκολο”.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη και το εάν οι κινήσεις του συνετέλεσαν στις επιτυχίες: “Σίγουρα συνετέλεσαν, όταν μιλάμε για τον Παύλο Μυροφορίδη, έναν άνθρωπο που πήρε εν λευκό την ομάδα, αποφάσισε για το θέμα του προπονητή και τους παίκτες είναι σίγουρο ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης όσον αφορά την άνοδο”.

Για το εάν ένοιωθαν την πίεση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι: “Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην ομάδα, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγαμε -κάτσε να κερδίσουμε και αυτό το φιλικό- μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Αλλά είχαμε ένα στοιχείο που δείχνομε αυταπάρνηση κάθε φορά που πήγαινε να χάσει η ομάδα. Την πίεση ή την αντέχεις και κάθεσαι, ή δεν την αντέχεις και πας σπίτι σου, νομίζω ότι όλοι μας αντέξαμε την πίεση και για αυτό πετύχαμε”.

Για το εάν είχε ο ίδιος κάποιο δικό του «μυστικό» για τη φετινή χρονιά: “Το πρώτο μυστικό είναι η δουλειά, το δεύτερο είναι η πίστη. Κατά τα άλλα όταν ήρθα εδώ είπα ότι εγώ θα πετύχω σε αυτήν την ομάδα, δεν θα φύγω αποτυχημένος”.

Για τις καλύτερες φετινές του στιγμές: “Το γκολ μέσα στις Σέρρες, αλλά και το διπλό μέσα στην Δράμα. Ειδικά το παιχνίδι στην Δράμα δεν θα το ξεχάσω, είχαμε μια λαοθάλασσα 2.500 κόσμο”.

Για την στήριξη του κόσμου: “Ο κόσμος μας το έδειξε από την αρχή, υπήρχε μια θετική αύρα, ένα κλίμα ότι φέτος είναι η χρονιά μας και θα πετύχουμε. Ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί, και φτάσαμε σε εκείνο το παιχνίδι που ήταν σαν να παίζουμε στο Χαριλάου”.

Για τον Δημήτρη Σπανό: “Είναι ένας τίμιος και δουλευταράς προπονητής, που ήρθε να πετύχει και το έκανε. Και ο κ.Σπανός θα εκνευριστεί, θα βγάλει ένταση, ήταν διαφορετικός εκτός γηπέδου αλλά αυτό είναι το καλό, να μην ξέρει κανείς τι συμβαίνει στα αποδυτήρια και πως διαχειρίζεται την ομάδα”.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: “Δεν τον είδαμε πολλές φορές μέσα στην χρονιά, αλλά έτσι πρέπει να είναι ένας πρόεδρος, νομίζω ότι μετά την περσινή απώλεια και αυτός το ήθελε σαν τρελός”.

Για το εάν ο ίδιος έχει συμβόλαιο, και αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα: “Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, τα χαρτιά είναι για να τα υπογράφεις, αν θέλουν και οι δυο πλευρές και είναι χαρούμενες θα συνεχίσουμε. Εγώ θέλω να συνεχίσω, θέλω να χαρώ αυτό το μεγαλείο, να το ζήσω στην Σούπερ Λιγκ και να ζήσω τις επόμενες μεγάλες στιγμές. Νιώθω ώριμος και έτοιμος, είμαι σε μια ηλικία που ξέρω να διαχειριστώ καταστάσεις, βλέπω τα πράγματα διαφορετικά, και νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα”.

Για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Άρης την επόμενη χρονιά: “Στο μυαλό μου δεν υπάρχει ούτε η λέξη πρωτάθλημα, ούτε η λέξη σωτηρία, είναι μια μεταβατική πρώτη χρονιά, σίγουρα θα είναι χρονιά προσαρμογής, γιατί πρέπει ο Άρης να χτίσει από το μηδέν, να βάλει τις βάσεις ώστε να χτίσει πράγματα μεγαλύτερο, να είναι στις ψηλές θέσεις και να χτυπάει το κύπελλο. Αλλά οι ομάδες χτίζονται, δεν φτιάχνονται με μαγικά ραβδιά”.

 

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τέλος η τετράδα για τον Άρη

Τέλος η τετράδα για τον Άρη

Η μάχη για τα play off πλέον μοιάζει να έχει κριθεί για τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΝΠΣ Βόλος – Άρης 1-1: Ούτε με 11, ούτε με 10, ούτε με… 12! Και που πήρε βαθμό ο Άρης πολύ ήταν!

ΝΠΣ Βόλος – Άρης 1-1: Ούτε με 11, ούτε με 10, ούτε με… 12! Και που πήρε βαθμό ο Άρης πολύ ήταν!

Ο Άρης χωρίς τελική, προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, έμεινε και με 10 και θα μπορούσε εύκολα να χάσει κιόλας στο Πανθεσσαλικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Oύτε στον πάγκο ο Μορόν!

ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Oύτε στον πάγκο ο Μορόν!

Με Κουαμέ στην 11άδα και Μορόν... εκτός αποστολής, ο Άρης στο Πανθεσσαλικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Kάτι τέτοια του κάνουν τη ζημιά! Τι θα κάνει με Μορόν ο Χιμένεθ!

Άρης: Kάτι τέτοια του κάνουν τη ζημιά! Τι θα κάνει με Μορόν ο Χιμένεθ!

Αρκετοί οι χαμένοι βαθμοί του Άρη απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου. Θα αφήσει στον πάγκο τον Μορόν ο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Χωρίς Τεχέρο στον Βόλο – Σκέψεις για αλλαγές και μία… έκπληξη από τον Χιμένεθ

Άρης: Χωρίς Τεχέρο στον Βόλο – Σκέψεις για αλλαγές και μία… έκπληξη από τον Χιμένεθ

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κρατά κλειστά χαρτιά και να εξετάζει διαφοροποιήσεις στο πλάνο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Η Ελλάδα θα έχει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια τη σεζόν 2026-27, όμως η τελική τους κατανομή εξαρτάται άμεσα από τον Κυπελλούχο. Τι ισχύει σε κάθε σενάριο σύμφωνα με όσα ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπέος: Γι’ αυτό δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη!

Μπέος: Γι’ αυτό δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη!

Μόνο… 10 προσκλήσεις έδωσε ο Μπέος στην ΠΑΕ Άρης. Ο λόγος που δεν πήραν εισιτήρια οι κιτρινόμαυροι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το ψάχνει ο Μορόν!

Άρης: Το ψάχνει ο Μορόν!

Ο Λορέν Μορόν ψάχνεται με τις ανοιχτές αγορές για μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Μετά τον Άλβαρο, προσευχές να μείνουν όλοι υγιείς!

Άρης : Μετά τον Άλβαρο, προσευχές να μείνουν όλοι υγιείς!

Περιορισμένες οι λύσεις πλέον για το κέντρο της άμυνας του Άρη...

Ποδόσφαιρο