ΑΡΗΣ

Έφτασαν οι Κολάσο, Γκαρσία

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7), οι δύο Αργεντινοί για τον Άρη
Έφτασαν οι Κολάσο, Γκαρσία

Στη Θεσσαλονίκη γα λογαριασμό του Άρη έφτασαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο Νίκολας Κολάσο και ο Ματέο Γκαρσία.

Οι δύο Αργεντινοί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη από την περασμένη εβδομάδα και θα αποτελέσουν δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για τον Πάκο Ερέρα.

Αρχικά θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα προετοιμασία.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Άρη, οι οποίοι αποθέωσαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκολας Κολάσο είναι 28 ετών παίζει ως αριστερό χαφ και ήρθε ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο Ματέο Γκαρσία είναι 22 ετών, παίζει ως αριστερό εξτρέμ και είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας.

Κολάσο: «Έχω δει πολλά βίντεο με τον κόσμο του Άρη»

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκολας Κολάσο τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρουμε που έχουμε έρθει και γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να μπω άμεσα στο γκρουπ με τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε τη δουλειά.

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι τον θέλει ο προπονητής και τον στηρίζει. Εφόσον βρισκόμαστε και σε μια μεγάλη ομάδα αποτελεί ένα κίνητρο παραπάνω και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Έχω περάσει πολλές νύχτες βλέποντας βιντεάκια από την ομάδα και τον κόσμο. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί νιώθεις σαν να είσαι στην Αργεντινή και θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω».

Γκαρσία: «Θα δώσω τα πάντα»

Από την πλευρά του, ο Ματέο Γκαρσία είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θέλουμε γρήγορα να μπούμε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να είμαστε κοντά στον κόσμο του Άρη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, καθώς έχουν περάσει αρκετοί Αργεντινοί από εδώ. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του».

Υπογράφει στον Άρη ο Μπάσα

Ενοχλήσεις ο Διαμαντόπουλος στον Άρη

Θέλει Λόπεθ, έρχεται ο Γκαρσία

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές ΑΕΛ Novibet: Τελειώνει του Πιόνε Σίστο από τον Άρη – Επιβεβαίωση Sportime

Μεταγραφές ΑΕΛ Novibet: Τελειώνει του Πιόνε Σίστο από τον Άρη – Επιβεβαίωση Sportime

Παίκτης της ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Πιόνε Σίστο, καθώς η αποδέσμευσή του από τον Άρη μπαίνει στην τελική ευθεία και απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές: Γιατί ο Μπουσαΐντ ανοίγει τον δρόμο για τον Γκαρέ

Άρης μεταγραφές: Γιατί ο Μπουσαΐντ ανοίγει τον δρόμο για τον Γκαρέ

Η αδυναμία του Οτμάρ Μπουσαΐντ να προσφέρει άμεσα λύσεις αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να προχωρούν σε νέα κίνηση στα άκρα και τον Μπέντζαμιν Γκαρέ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Ο λόγος που ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει πως ο Άρης δεν είναι εκτός στόχων… (vid)

Ο λόγος που ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει πως ο Άρης δεν είναι εκτός στόχων… (vid)

Πως δικαιολόγησε ο Αντώνης Καρπετόπουλος το ότι ο Άρης έχει ακόμα πράγματα να κυνηγήσει στη σεζόν…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Γιατί ο Καρυπίδης δεν απολύει τον Χιμένεθ

Άρης : Γιατί ο Καρυπίδης δεν απολύει τον Χιμένεθ

Τα χρήματα της αποζημίωσης, αλλά και η αγωνιστική αβεβαιότητα κάνουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει δεύτερες σκέψεις με τον Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: MEGA για τον Άρη : Η γιούχα στον Καρυπίδη και η αστυνομική δύναμη

MEGA για τον Άρη : Η γιούχα στον Καρυπίδη και η αστυνομική δύναμη

Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Άρη και δεν παρέλειψαν να το αναφέρουν λεπτομερώς στο MEGA.

Ποδόσφαιρο