ΑΡΗΣ

Ερέρα: «Είχα μικρά προβλήματα με τον Καρυπίδη»

Τι είπε ο Ισπανός τεχνικός για το διαζύγιο με τον Άρη
Ερέρα: «Είχα μικρά προβλήματα με τον Καρυπίδη»

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Πάκο Ερέρα από τη Δευτέρα (5/11). Μία μέρα μετά, μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους συμπατριώτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Punto 7 Radio» για το διαζύγιο με τους «κίτρινους». Αναφέρθηκε στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, στους Ματέγο Καρσία, Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

«Είναι ημέρα ξεκούρασης, αλλά καταλαβαίνω ότι για εμένα θα είναι μεγάλη περίοδος η ξεκουράσης (γέλια). Τους είχα πει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ότι για εμένα δεν θα εξαρτώταν η παρουσία μου από το αποτέλεσμα. Θα εξαρτώταν από τι ένιωθα. Εντάξει, μπορεί να πει κάποιος ο Άρης έχασε τρία συνεχόμενα ματς. Αλλά και η Λεγανές εάν παίξει με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο, θα είναι δύσκολο να νικήσει ένα από αυτά τα ματς. Ο Άρης έπαιξε αυτά τα τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Είχαμε κακοτυχία σε αυτά τρία ματς.

Παίξαμε στα ίσα τους αντιπάλους μας. Αμυνθήκαμε καλά κόντρα στους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Αλλά, μερικές φορές δεν αρκεί. Ήμασταν πιο μικροί από τους αντιπάλους μας. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κι ΑΕΚ είναι τα φαβορί, αλλά μου άρεσε που μια ομάδα σαν τον Άρη – η οποία έλειπε τόσα χρόνια από την πρώτη κατηγορία – μπόρεσε κι απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Αυτό «ταρακούνησε» τον Καρυπίδη για τον Ερέρα

Για το πρόσημο της εμπειρίας του στον Άρη και τον Ματέο Γκαρσία: «Δεν πήγα στον Άρη για τα χρήματα. Δεν με ενδιέφερε αυτό. Έψαχνα μια διαφορετική εμπειρία. Υπήρχαν προβλήματα. Αλλά, υπήρχαν και καλά πράγματα. Η ικανοποίηση να δουλεύω με νέα παιδιά, όπως ο Ματέο. Είναι καταπληκτικό που δούλεψα μαζί του. Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση μου, που έβλεπα καθημερινά την πρόοδό του. Η Λας Πάλμας έχει ένα κανόνι για το μέλλον».

Για τη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Υπήρχαν μικρά προβλήματα στη σχέση μας. Ο κόσμος δεν ήταν υπέρ της απομάκρυνσής μου νομίζω. Είναι φανταστικοί οπαδοί. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου».

Για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Είχα έναν Έλληνα παίκτη στη Θέλτα, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ήλθε και με βρήκε και μου είπε ότι καμία άλλη ομάδα σαν τον Άρη δεν παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Γιατί άραγε έφυγε και ο Μπράβο…

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Ο λόγος που ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει πως ο Άρης δεν είναι εκτός στόχων… (vid)

Ο λόγος που ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει πως ο Άρης δεν είναι εκτός στόχων… (vid)

Πως δικαιολόγησε ο Αντώνης Καρπετόπουλος το ότι ο Άρης έχει ακόμα πράγματα να κυνηγήσει στη σεζόν…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Γιατί ο Καρυπίδης δεν απολύει τον Χιμένεθ

Άρης : Γιατί ο Καρυπίδης δεν απολύει τον Χιμένεθ

Τα χρήματα της αποζημίωσης, αλλά και η αγωνιστική αβεβαιότητα κάνουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει δεύτερες σκέψεις με τον Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: MEGA για τον Άρη : Η γιούχα στον Καρυπίδη και η αστυνομική δύναμη

MEGA για τον Άρη : Η γιούχα στον Καρυπίδη και η αστυνομική δύναμη

Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Άρη και δεν παρέλειψαν να το αναφέρουν λεπτομερώς στο MEGA.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Αρης Μαρμίτα : Τίλταρε ο Χατζηνάκος – Άχνα ο Μπουγάτσας στο 2-2 του Λεβαδειακού (vid)

Αρης Μαρμίτα : Τίλταρε ο Χατζηνάκος – Άχνα ο Μπουγάτσας στο 2-2 του Λεβαδειακού (vid)

Διαφορετικές αντιδράσεις, ίδιο συναίσθημα μετά την ισοφάριση που δέχτηκε ο Άρης από τον Λεβαδειακό…

Ποδόσφαιρο