ΑΡΗΣ

Καμία συμφωνία Άρης – ΑΕΚ για Λουίς Πάλμα!

Ο Άρης δεν έχει αποφασίσει να δώσει τον Λουίς Πάλμα στην ΑΕΚ!
Καμία συμφωνία Άρης – ΑΕΚ για Λουίς Πάλμα!

Πολλές φήμες και δημοσιεύματα για συμφωνία του Άρη και της ΑΕΚ, για τον Λουίς Πάλμα, έχουν δει τις τελευταίες ώρες τη δημοσιότητα.

Ο 23χρονος εξτρέμ, βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας της Super League 1, ωστόσο δε φαίνεται ότι έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης σύμφωνα με πληροφορίες δεν κοιτάζει προς το παρόν την ελληνική αγορά για να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις που έχει κάνει φαίνεται ότι είναι μόνο με ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου αν φύγει ο παίκτης να είναι για κάποια άλλη χώρα.

Σίγουρα η περίπτωση του Λουίς Πάλμα θα έχει πολύ… ψωμί ακόμα το μεταγραφικό καλοκαίρι και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη του.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τον Άρη, έχοντας φέτος 36 παιχνίδια με 13 γκολ και 8 τελικές πάσες.

https://youtu.be/b-leQ61JhN8

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Νόα Φαντιγκά και οι επόμενοι!

Άρης: Ο Νόα Φαντιγκά και οι επόμενοι!

Ο Άρης συμφώνησε με την Γάνδη για την αγορά του Νόα Φαντιγκά και έπεται και συνέχεια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο ελεύθερος Φετφατζίδης και ο Πανιώνιος!

Άρης: Ο ελεύθερος Φετφατζίδης και ο Πανιώνιος!

Ο Φετφατζίδης μένει ελεύθερος και ο Άρης δεν έχει κάνει κίνηση να τον ανανεώσει. Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου και η επόμενη μέρα του «Φέτφα».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Γη, ύδωρ και χρήμα στον Ρέγιες!

Άρης: Γη, ύδωρ και χρήμα στον Ρέγιες!

Ο Καρυπίδης κατάφερε να πείσει τον Ρούμπεν Ρέγιες να έρθει στον Άρη, προσφέροντας του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Περιμένει σινιάλο!

Άρης: Περιμένει σινιάλο!

Ποιος Έλληνας μεσοεπιθετικός περιμένει την κίνηση του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτά ζητάει για Ντόι, αυτά θα πάρει ο Νίκολιτς και τα «θέλω» του Φετφατζίδη!

Αυτά ζητάει για Ντόι, αυτά θα πάρει ο Νίκολιτς και τα «θέλω» του Φετφατζίδη!

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δύσκολο να προχωρήσει!

Άρης: Δύσκολο να προχωρήσει!

Ο Κάρλες Πέρεθ ενδεχομένως και να απασχόλησε τον Άρη, αλλά η περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ δύσκολα θα προχωρήσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το σενάριο πώλησης του Μπράμπετς και ο στόπερ από La Liga!

Άρης: Το σενάριο πώλησης του Μπράμπετς και ο στόπερ από La Liga!

Ο Άρης μιλάει με στόπερ που παίζει στη La Liga ενώ παράλληλα υπάρχει και το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Μπράμπετς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δεν τον έχει ξεχάσει ο Καρυπίδης!

Άρης: Δεν τον έχει ξεχάσει ο Καρυπίδης!

Οι επαφές που δεν προχώρησαν με τον Αραούχο το περσινό καλοκαίρι και οι σκέψεις του Καρυπίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Ρέγιες vs Ουζουνίδης! Ξένοι ή Έλληνες;

Άρης : Ρέγιες vs Ουζουνίδης! Ξένοι ή Έλληνες;

Δεν μοιάζει εύκολο να ταιριάζει η μεταγραφική φιλοσοφία του Ρούμπεν Ρέγιες με αυτή που επιθυμεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Ποδόσφαιρο