ΑΡΗΣ

Κόκε: «Θα είμαι στην κερκίδα με τον ΠΑΟΚ»

Ο άλλοτε παίκτης του Άρη ξεκαθάρισε ότι δεν θα χάσει το ντέρμπι
Κόκε: «Θα είμαι στην κερκίδα με τον ΠΑΟΚ»

Το δέσιμό του με τον Άρη και τους οπαδούς του είναι γνωστό. Δεν το κρύβει, άλλωστε, ο Σέρχιο Κόκε. Μπορεί να έχει φύγει, αλλά παρακολουθεί τους αγώνες, σχολιάζει στο facebook και κατά καιρούς κάνει και δηλώσεις.

Την Παρασκευή (7/9) μέσω του Arena FM 89,4 ενημέρωσε πως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών. Είναι το πρώτο μετά από τέσσερα χρόνια και δεν θα το χάσει.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Παρακολούθησα τα παιχνίδια του Άρη και είμαι χαρούμενος για το ότι. Ανεξάρτητα αν η ομάδα είναι καλή ή όχι, λόγω μεγέθους, γηπέδου, οπαδών, πρέπει να είναι στην πρώτη «5αδα». Πάντως, έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να πετύχει πολλά φέτος».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, όμως από όσα έχω ακούσει μου αρέσει ο τρόπος του. Είναι ένας προπονητής που λέει ευθέως αυτό που θέλει. Το γεγονός ότι έχει δουλέψει σε πολλές Ισπανικές ομάδες, λέει πολλά. Δεν έχει χάσει ακόμη ο Άρης με αυτόν στο τιμόνι και δεν είναι τυχαίο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, τους στόχους της ομάδας και τους λατίνους ποδοσφαιριστές: «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής. Τα γκολ που πέτυχε ο Άρης ήρθαν από τα άκρα, ή από τον άξονα, ήταν γκολ που φάνηκε η δουλειά της ομάδας. Δεν ξέρω προσωπικά κανέναν παίκτη, όμως μου αρέσουν οι έξυπνοι παίκτες και οι λατίνοι το έχουν αυτό. Μου άρεσε το γκολ του Μπρούνο Γκάμα, και δείχνει ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά τον στόχο του Άρη, είμαι σίγουρος θα είναι στην πρώτη «5αδα» του πρωταθλήματος».

Για την ατμόσφαιρα του «Καυτανζογλείου» κόντρα στη Λάρισα: «Δεν ζηλεύω την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά θα ήθελα να είμαι στη θέση των ποδοσφαιριστών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την επιστροφή του Άρη και είμαι σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες κατάλαβαν τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη».

Για το αν σκοπεύει να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να δει τον Άρη φέτος: «Ξέρω πως το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι στις 14 Οκτωβρίου, οπότε μετά από τέσσερα χρόνια που θα γίνει το ντέρμπι, δεν θα μπορούσα να χάσω αυτό το παιχνίδι. Θα είμαι ένας από εσάς στην κερκίδα».

Για το αν ασχολείται με το ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο: «Δεν ασχολούμαι πολύ με το ποδόσφαιρο, βλέπω μόνο τον 12χρονο ανιψιό μου που αγωνίζεται στην Μάλαγα, περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και ξεκουράζομαι τον τελευταίο καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο από κάποιο πόστο, γιατί είναι αυτό που με εκφράζει και αγαπάω».

Με χατ-τρικ του Ναζλίδη, 3-0 ο Άρης τον Αγροτικό Αστέρα (pics+vids)

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές: Γιατί ο Μπουσαΐντ ανοίγει τον δρόμο για τον Γκαρέ

Άρης μεταγραφές: Γιατί ο Μπουσαΐντ ανοίγει τον δρόμο για τον Γκαρέ

Η αδυναμία του Οτμάρ Μπουσαΐντ να προσφέρει άμεσα λύσεις αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να προχωρούν σε νέα κίνηση στα άκρα και τον Μπέντζαμιν Γκαρέ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Ο λόγος που ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει πως ο Άρης δεν είναι εκτός στόχων… (vid)

Ο λόγος που ο Αντώνης Καρπετόπουλος πιστεύει πως ο Άρης δεν είναι εκτός στόχων… (vid)

Πως δικαιολόγησε ο Αντώνης Καρπετόπουλος το ότι ο Άρης έχει ακόμα πράγματα να κυνηγήσει στη σεζόν…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Γιατί ο Καρυπίδης δεν απολύει τον Χιμένεθ

Άρης : Γιατί ο Καρυπίδης δεν απολύει τον Χιμένεθ

Τα χρήματα της αποζημίωσης, αλλά και η αγωνιστική αβεβαιότητα κάνουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει δεύτερες σκέψεις με τον Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: MEGA για τον Άρη : Η γιούχα στον Καρυπίδη και η αστυνομική δύναμη

MEGA για τον Άρη : Η γιούχα στον Καρυπίδη και η αστυνομική δύναμη

Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Άρη και δεν παρέλειψαν να το αναφέρουν λεπτομερώς στο MEGA.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media