ΑΡΗΣ

Κουέστα: «Χαρούμενος και όταν δεν έπαιζα, χαρούμενος και τώρα» (vid)

Με αφορμή την Κυριακάτικη (14/2, 15:00-NS1HD) του Άρη με τον Παναιτωλικό στο «Βικελίδης, ο  Χουλιάν Κουέστα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι.
Κουέστα: «Χαρούμενος και όταν δεν έπαιζα, χαρούμενος και τώρα» (vid)

Με αφορμή την Κυριακάτικη (14/2, 15:00-NS1HD) του Άρη με τον Παναιτωλικό στο «Βικελίδης, ο  Χουλιάν Κουέστα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Κουέστα αναφέρθηκε στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα, αλλά και για την επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια του Άρη μετά από αρκετούς μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουέστα στη Nova

Aρχικά ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου και πώς την περιμένει μετά τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο ματς! Ο Παναιτωλικός είναι καλός ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και απολύτως συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Ο Άρης είναι δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα και θέλουμε να μείνουμε δεύτεροι. Είναι λόγος να θέλουμε περισσότερο τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Στα ντέρμπι που προηγήθηκαν είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Πιστεύουμε, πάντως, ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναιτωλικό, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το πώς θα δείξει ο Άρης ότι είναι καλύτερος από τον Παναιτωλικό, εξήγησε: «Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή. Να έχουμε την κατοχή και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε γρήγορα. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση στην ομάδα μας από τα συνεχόμενα δύσκολα ματς. Πρέπει, όμως, να τη διαχειριστούμε. Να δείξουμε χαρακτήρα».

Σχετικά με το αν η νίκη επί της ΑΕΚ έχει δώσει μεγάλη ώθηση στον Άρη στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Ασφαλώς μας έδωσε ώθηση! Ήταν σπουδαία νίκη, μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Μας ανέβασε στη δεύτερη θέση κι εκεί θέλουμε να μείνουμε!».

Για το αποτέλεσμα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και πώς το κρίνει απάντησε: «Η ήττα με σκορ 2-1 μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα το δούμε αυτό, όμως, όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς. Τώρα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και θέλουμε να νικήσουμε Παναιτωλικό».

Κι όσο για τη δική του επιστροφή στην ενδεκάδα του Άρη και την απόδοσή του στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε συνεχόμενα, ομολόγησε: «Έμεινα πολύ καιρό εκτός. Ένιωθα και τότε χαρούμενος που παίρναμε καλά αποτελέσματα, όμως, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο για μένα όλο αυτό που πέρασα. Τώρα, όμως, επέστρεψα και νιώθω πολύ καλά! Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κρατήσω τη θέση μου στην ομάδα και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να μείνουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα!», κατέληξε ο Χουλιάν Κουέστα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Οι ημερομηνίες «κλειδιά» της Super League για τη σεζόν 2025-26 - Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το νέο πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μετά το Βικελίδης, υβριδικό χόρτο και στο Ρύσιο

Μετά το Βικελίδης, υβριδικό χόρτο και στο Ρύσιο

Βελτιωτικά έργα στα δυο παλαιότερα γήπεδο στο προπονητικό κέντρο του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Ουζουνίδη για μεταγραφές – Σύντομα νέα συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Ουζουνίδη για μεταγραφές – Σύντομα νέα συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα στον Άρη μετά τη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Και ο Μπουχαλάκης στο «τραπέζι»!

Άρης: Και ο Μπουχαλάκης στο «τραπέζι»!

Και το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο πλάνο ελληνοποίησης του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ανοιχτό για δανεισμό! Δεν έχει πειστεί ο Ουζουνίδης

Άρης: Ανοιχτό για δανεισμό! Δεν έχει πειστεί ο Ουζουνίδης

Ο Ντιαντί που δεν έχει πείσει τον Ουζουνίδη και το ενδεχόμενο να πάει κάπου για να παίξει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Αυτή τη φορά ο Άρης πρέπει να είναι έτοιμος για… ομίλους!

Ο Άρης πρέπει να καταλάβει οτι αξίζει μια οικονομική υπέρβαση καθώς εάν μπει στους ομίλους τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Άρης: Στον 2ο προκριματικό του Conference – Οι ημερομηνίες – Πότε μαθαίνει αντίπαλο

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League o Άρης. Oι ημερομηνίες των πρώτων παιχνιδιών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Άρης: Τον έχει «παγώσει» ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν έχει προτεραιότητα τον Άρη. Ψάχνει εξωτερικό και περίμενει Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο