ΑΡΗΣ

Μάντζιος: Οι εναλλακτικές ενόψει Απόλλωνα και οι δύο όψεις της διακοπής!

Για τις νίκες με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, τις απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και τις δύο... όψεις της διακοπής, μίλησε στη NOVA ο Άκης Μάντζιος.
Μάντζιος: Οι εναλλακτικές ενόψει Απόλλωνα και οι δύο όψεις της διακοπής!

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε τόσο για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο που κέρδισε ο Άρης, όσο και σε αυτό που ακολουθεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τι είπε για τις απουσίες, τις επιλογές, αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε, παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2/10-20.30) o Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά και στα τρίποντα με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Συγκρίνοντας τις δύο πρόσφατες νίκες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, ο προπονητής του Άρη τις χαρακτήρισε εξίσου σημαντικές και δίκαιες. Ωστόσο όπως πρόσθεσε: «τις αφήσαμε πίσω και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Ο Μάντζιος στάθηκε και στην αποτελεσματικότητα που είχε ο Άρης στο Περιστέρι, πετυχαίνοντας τρία γκολ, χωρίς να κάνει πολλές τελικές, προσθέτοντας οτι «μπορεί να μην είχαμε πάρα πολλές τελικές, όμως το σημαντικό είναι να είσαι αποτελεσματικός και να παίρνεις τους βαθμούς της νίκης».

Οι πολλοί τραυματισμοί ήταν ένα ακόμα θέμα που κλήθηκε να σχολιάσει ο Έλληνας τεχνικός, αναφέροντας οτι μπορεί καποιοι να προλάβουν οριακά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δύο όψεις η διακοπή»

Οσον αφορά στην διακοπή του πρωταθλήματος, ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε οτι μια διακοπή έχει δύο… όψεις, «έχει και όφελος και απώλειες. Στο θέμα του αγωνιστικού ρυθμού και της ψυχολογίας μπορεί να μην μας κάνει καλό. Έχουμε όμως την ίδια ώρα αρκετά παιδιά που θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν να γίνουν εντελώς καλά και θα χρειαστεί και μια περίοδος ξεκούρασης γιατί έχουμε ξεκινήσει από 15 Ιουνίου και κάποιοι παίκτες είναι επιβαρυμένοι».

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, δεν έκρυψε οτι λόγω των τραυματισμών εξετάζει επιλογές αλλά και εναλλακτικές, λέγοντας οτι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ενώ για το πως περιμένει να αγωνιστεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ασχολήθηκε περισσότερο με την δική του ομάδα. «Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε καλά. Η ποιότητα είναι μεγάλη στην ομάδα μας. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει για να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Θα του φάει τη θέση στον Άρη;

Θα του φάει τη θέση στον Άρη;

Το γκολ και η γεμάτη εμφάνιση του Γκαρέ απέναντι στην Κηφισιά αλλάζουν τα δεδομένα στα άκρα του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Με επιστροφές και νέο ξεκίνημα ο Γρηγορίου ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Με επιστροφές και νέο ξεκίνημα ο Γρηγορίου ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Άρης στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Άρη. Όσα είπε στην πρώτη γνωριμία του με τους κιτρινόμαυρους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Αυτά περιμένει ο Καρυπίδης από τον νέο προπονητή του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έξαλλος ο Καρυπίδης με αυτό που είδε στο Άρης – Κηφισιά!

Έξαλλος ο Καρυπίδης με αυτό που είδε στο Άρης – Κηφισιά!

Ο Καρυπίδης τρελάθηκε με τις αποφάσεις του Τσακαλίδη στο ματς με την Κηφισιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μαύρο σερί του Άρη στο Βικελίδης χειρότερο και από τις χρονιές υποβιβασμού

Το μαύρο σερί του Άρη στο Βικελίδης χειρότερο και από τις χρονιές υποβιβασμού

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν μόλις δύο νίκες σε δέκα με έντεκα αγώνες εντός έδρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν ήταν «ναινέκος» ο Χιμένεθ γι’ αυτό αποχώρησε από το τηλέφωνο

Δεν ήταν «ναινέκος» ο Χιμένεθ γι’ αυτό αποχώρησε από το τηλέφωνο

Η διοίκηση Καρυπίδη δεν άντεχε ούτε τα αποτελέσματα ούτε την αντίδραση (γλώσσα το λένε αλλιώς) που έβγαζε ο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι δίνει ο Γρηγορίου στον Άρη μέχρι το φινάλε με βάση τη στατιστική του ως προπονητής

Τι δίνει ο Γρηγορίου στον Άρη μέχρι το φινάλε με βάση τη στατιστική του ως προπονητής

Το βασικό κέρδος δεν θα είναι το θέαμα αλλά η ισορροπία, ο περιορισμός των λαθών, η καλύτερη αμυντική συνοχή και το πιο καθαρό αγωνιστικό πλάνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καρυπίδης – Ρέγιες: Άλλη μία διαφωνία απόψεων για τον νέο προπονητή

Καρυπίδης – Ρέγιες: Άλλη μία διαφωνία απόψεων για τον νέο προπονητή

Ο Θ. Καρυπίδης, ως ιδιοκτήτης, έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά η έλλειψη συναίνεσης με τον Ρέγες δεν μπορεί παρά να επηρεάσει το κλίμα και στα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο