ΑΡΗΣ

Μάντζιος σε παίκτες: «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα – Ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε σε έντονο τόνο στους παίκτες του την Τρίτη (23/11) θέτοντάς τους προ τον των ευθυνών τους.
Μάντζιος σε παίκτες: «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα – Ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του σήμερα (Τρίτη 23/11) για το ντροπιαστικό 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκοπό να τους αφυπνίσει ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Κυριακή 298/11, 19:30)

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για αποτέλεσμα ντροπή για το οποίο δεν υπάρχουν δικαιολογίες πως χαρακτηριστικά τόνισε.

Παράλληλα όμως ο Μάντζιος έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, εξηγώντας πως ο Άρης σαν μεγάλη ομάδα που είναι απαιτείται να βγάλει αντίδραση.

Επίσης ο σημείωσε ότι οι παίκτες του γνωρίζουν τι σημαίνει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον «Θεό του πολέμου» και πως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν την Κυριακή στην Τούμπα ώστε να φτάσουν στη νίκη.

«Είναι ντροπιαστικό για εμάς και για την ιστορία του Άρη το 0-5. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κάναμε λάθη αλλά δεν είχαμε και στοιχεία που έχουμε δείξει σε αλλά παιχνίδια και ήρθε αυτή η βαριά ήττα που πλήγωσε εμάς και τον κόσμο μας», είπε αρχικά ο 51χρονος προπονητής.

Και συμπλήρωσε: «Θα δούμε αναλυτικά τα λάθη μας μέσα στην εβδομάδα , αλλά σημασία τώρα έχει να επανορθώσουμε. Οι μεγάλες ομάδας φαίνονται στα δύσκολα και έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε αντίδραση . Να δείξουμε την προσωπικότητα μας σαν ομάδα και τον χαρακτήρα μας. Τώρα πρέπει να φανούμε δυνατοί και πιστεύω θα το κάνουμε».

Ενώ κατέληξε: Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας , να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τι σημαίνει, τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε».

Άρης: Η προπόνηση της Τρίτης (23/11)

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (28/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά, τον Φαμπιάνο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ματέο Γκαρσία, που έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Και επίσημα τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ – Έρχεται η ανακοίνωση για Γρηγορίου

Άρης: Και επίσημα τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ – Έρχεται η ανακοίνωση για Γρηγορίου

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ. Το τυπικό για τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έτσι προσπαθεί να αλλάξει την ψυχολογία ο Γρηγορίου από την πρώτη μέρα

Άρης: Έτσι προσπαθεί να αλλάξει την ψυχολογία ο Γρηγορίου από την πρώτη μέρα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έμεινε μόνο στο κομμάτι της προπόνησης στο Ρύσιο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θα του φάει τη θέση στον Άρη;

Θα του φάει τη θέση στον Άρη;

Το γκολ και η γεμάτη εμφάνιση του Γκαρέ απέναντι στην Κηφισιά αλλάζουν τα δεδομένα στα άκρα του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Με επιστροφές και νέο ξεκίνημα ο Γρηγορίου ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Με επιστροφές και νέο ξεκίνημα ο Γρηγορίου ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Άρης στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Άρη. Όσα είπε στην πρώτη γνωριμία του με τους κιτρινόμαυρους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Αυτά περιμένει ο Καρυπίδης από τον νέο προπονητή του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έξαλλος ο Καρυπίδης με αυτό που είδε στο Άρης – Κηφισιά!

Έξαλλος ο Καρυπίδης με αυτό που είδε στο Άρης – Κηφισιά!

Ο Καρυπίδης τρελάθηκε με τις αποφάσεις του Τσακαλίδη στο ματς με την Κηφισιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μαύρο σερί του Άρη στο Βικελίδης χειρότερο και από τις χρονιές υποβιβασμού

Το μαύρο σερί του Άρη στο Βικελίδης χειρότερο και από τις χρονιές υποβιβασμού

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν μόλις δύο νίκες σε δέκα με έντεκα αγώνες εντός έδρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν ήταν «ναινέκος» ο Χιμένεθ γι’ αυτό αποχώρησε από το τηλέφωνο

Δεν ήταν «ναινέκος» ο Χιμένεθ γι’ αυτό αποχώρησε από το τηλέφωνο

Η διοίκηση Καρυπίδη δεν άντεχε ούτε τα αποτελέσματα ούτε την αντίδραση (γλώσσα το λένε αλλιώς) που έβγαζε ο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο