ΑΡΗΣ

Σούντγκρεν: «Πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη του Μάντζιου – Να προσφέρω στον Άρη»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για την αναγέννησή του επί ημερών του Άκη Μάντζιου και την θέλησή του να αρπάξει την νέα ευκαιρία που του δόθηκε.
Σούντγκρεν: «Πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη του Μάντζιου – Να προσφέρω στον Άρη»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για την αναγέννησή του επί ημερών του Άκη Μάντζιου και την θέλησή του να αρπάξει την νέα ευκαιρία που του δόθηκε και να προσφέρει στον Άρη. 

Επίσης ο Σούντγκρεν εξήγησε γιατί η μεγάλη αγωνιστική απραξία όχι μόνο δεν θα βλάψει τον «Θεό του πολέμου», αλλά θα αποδειχθεί ευεργετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: «Καλύτερα από Σβαμπ και Μουργκ ο Τζέγκο!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούντγκρεν στη Nova…

Πως νιώθει που επέστρεψε στη δράση: «Αισθάνομαι πολύ ωραία, ήθελα λίγο χρόνο να επανέλθω αλλά τώρα είμαι καλά».

Για την κακή παρένθεση και τη νέα του αρχή στον Άρη: «Τα έχω αφήσει όλα πίσω, έχω γυρίσει σελίδα. Είχα κάποια προβλήματα αλλά συνέχισα να δουλεύω, είμαι επαγγελματίας και είμαι χαρούμενος που μπορώ ξανά να προσφέρω».

Για τον ρόλο του Άκη Μάντζιου: «Είναι πολύ σημαντικό για έμενα η εμπιστοσύνη του προπονητή, θέλω και εγώ να αποδείξω πράγματα, είναι σημαντικό για εμένα. Να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω να μου δίνει τις ευκαιρίες».

Για την σύγκριση του περσινού με τον φετινό Άρη: «Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το φετινό ρόστερ, υπάρχει έντονος συναγωνισμός, και είναι σημαντικό ότι ο προπονητής μας κάνει να νιώθουμε ενεργά μέλη, ότι μας υπολογίζει όλους».

Για την αγωνιστική απραξία: «Δεν είναι κακό που έχουμε καιρό να παίξουμε, πήραμε ανάσες, δουλέψαμε περισσότερο σε υψηλό τέμπο. Θα μας βγει σε καλό θεωρώ», κατέληξε ο Σούντγκρεν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Το ρεκόρ του Άρη που δεν θα ήθελε να έχει

Το ρεκόρ του Άρη που δεν θα ήθελε να έχει

Το στατιστικό που αποτυπώνει με ακρίβεια το φετινό αδιέξοδο στο «σπίτι» του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Περισσότερο κριτική στον ΠΑΟΚ έκανε ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρά ασχολήθηκε με τον Άρη στο σχόλιο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Οι λόγοι που προκάλεσαν το νέο ξέσπασμα του Μορόν όταν ο Χιμένεθ τον έκανε αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει από τον περσινό Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο MEGA το αγαπημένο θέμα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και τα όσα ακούει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο