Άρης: Καίει «κανονάκια» ο Αθανασιάδης!
Ο Αθανασιάδης παίρνει ευκαιρίες, αλλά ο υγιής Διούδης δεν θα βγαίνει από την 11άδα.
Ο Άρης είναι από τις ελάχιστες ομάδες ενδεχομένως παγκοσμίως, που το περασμένο καλοκαίρι δεν πήρε έναν ή δύο τερματοφύλακες, αλλά τρεις! Έφυγε ο Κουέστα που ακόμη και ο Ουζουνίδης πίστευε κι έλεγε στον Θόδωρο Καρυπίδη, ότι είναι καλύτερος απ΄ όλους αυτούς που ήρθαν. Το θέμα είναι τι συμβαίνει σήμερα.
Ο Διούδης έμοιαζε να καθιερώνεται αλλά ο τραυματισμός στη Λιβαδειά τον πήγε πίσω, επέστρεψε, αλλά το θέμα του στη μέση δεν είναι χθεσινό. Ο Μάικιτς επίσης είχε ένα θέμα τραυματισμού και όταν επέστρεψε αντιλήφθηκε ότι είναι ο τρίτος πια στην ιεραρχία και τα γάντια βασικού πήγαν στον Γιώργο Αθανασιάδη, που ήταν παρών και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως βέβαια και στο δεύτερο ημίχρονο της Λιβαδειάς.
Ο Αθανασιάδης πάντως είναι αλήθεια ότι έχασε πόντους ξανά. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δεν δείχνει να είναι σε τόσο καλή κατάσταση και δεν είναι τυχαίο ότι ο Χιμένεθ θα έδινε πάλι τα γάντια στον Διούδη, όταν επέστρεφε.
Προφανώς και δεν έφταιγε μόνο ο γκολκίπερ του Άρη για την ήττα στο Φάληρο, όμως είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετά παράπονα από την παρουσία του μέχρι σήμερα. Μια συνεργασία που ξεκίνησε στραβά καθώς του χρέωσαν και την ήττα από την Αράζ στο πρώτο ματς της σεζόν.