Άρης – Κηφισιά 1-1 ημίχρονο και πάλι… γιούχα!
Αποδοκιμασίες στην ανάπαυλα του Άρης – Κηφισιά από τους ελάχιστους φίλους του Άρη που πήγαν στο Χαριλάου.
Ο Άρης προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα από την Κηφισιά. Γιούχα από τους οπαδούς του στο ημίχρονο. Και δεν πήγαν πολλοί στο Χαριλάου.
Δεν στρώνει με τίποτα το πράγμα. Ο Άρης το παλεύει απέναντι στην Κηφισιά, προηγήθηκε με το εξαιρετικό γκολ του Γκαρέ στη μια και μοναδική καλή στιγμή που είχε στα πρώτα 45′, αλλά τα χαμόγελα στο «Βικελίδης» κράτησε ελάχιστα. Το γκολ του Αργεντίνου δεν ήταν αρκετό για να στείλει στα αποδυτήρια τον Άρη με προβάδισμα στο ματς. Στο 41’ έγινε το 1-0, στο 44’ η Κηφισιά έφερε και πάλι το ματς στα ίσια!
1-1 το ημίχρονο με τους φίλους του Άρη να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους μετά το σφύριγμα του Τσακαλίδη. Και που δεν ήταν πολλοί! Λίγοι οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων που επέλεξαν να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Χαριλάου το απόγευμα της Κυριακής.