ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Λαμία 5-0: «Μαγικός» Πάλμα και Άρης για να γουστάρεις μετά από καιρό!

Πέρασε δύσκολα η Λαμία! Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, 5-0 τελικό, με χατ τρικ και ασίστ του mvp Πάλμα!
Άρης – Λαμία 5-0: «Μαγικός» Πάλμα και Άρης για να γουστάρεις μετά από καιρό!

Άρης Λαμία 5-0: Το γρήγορο γκολ του Φαμπιάνο και η αποβολή του Μπεχαράνο, έγραψαν τον πρόλογο στην άνετη νίκη των «κιτρινόμαυρων». Χατ τρικ και ασίστ ο Πάλμα! Φαμπιάνο και Γκρέι οι άλλοι δύο σκόρερ!

Στο Περιστέρι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Κόντρα στην Λαμία, ο Φαμπιάνο είδε το όνομα του να μπαίνει πρώτο στη λίστα των σκόρερ, για να ακολουθήσει τρεις φορές εκείνο του mvp Πάλμα και του Γκρέι για το τελικό 5-0! Χατ τρικ και ασίστ ο επιθετικός από την Ονδούρα!

Άλλος Άρης από πλευράς διάθεσης, ευκαιριών και ευστοχίας στο «Βικελίδης», με τη Λαμία να χάνει τον Μπεχαράνο στο 21′ και εν συνεχεία να πετάει λευκή πετσέτα στο ματς! Λεπτομέρειες και… εκατοστά δεν ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ!

Τρία γκολ σε 20 λεπτά ο Άρης και με 10 η Λαμία!

Φουλ επιθετικές προθέσεις ο Άρης κάτι που φάνηκε και από την 11άδα με έναν «κόφτη» που παρέταξε ο Πάρντιου. Οι γηπεδούχοι πιέζουν ψηλά και πατάνε αρκετά περιοχή, αλλά η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς ανήκει στη Λαμία με τον αμαρκάριστο Ντε Βισέντι να «σημαδεύει» τον Κουέστα λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου.

Το παιχνίδι όσον αφορά τον νικητή ξεκαθαρίζει μέσα σε ένα σκάρτο 20λεπτο. Ο Άρης κάνει γκολ στην πρώτη του τελική στο ματς στο 17′! Σέντρα Πάλμα, κεφαλιά Φαμπιάνο και ο  Άρης προηγείται για πρώτη φορά σε ματς του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του! Το πρώτο γκολ του βραζιλιάνου την προηγούμενη αγωνιστική στο Περιστέρι ακυρώθηκε, αυτό μέτρησε κανονικά!

Η Λαμία εκτός από το εις βάρος της σκορ μένει και με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο 21′, με τον Σιδηρόπουλο αφού «κιτρινίζει» πρώτα τον Μπεχαράνο για διαμαρτυρία, σε δευτερόλεπτα του βγάζει και απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διεθνή ρέφερι!

Η ομάδα της Φθιώτιδας καταρρέει και το… πάρτι ξεκινάει στο «Βικελίδης»!

Δύο γκολ ο Πάλμα σε τέσσερα λεπτά (33′, 36′). Στο πρώτο, όλα τα λεφτά η προσποίηση του Ζερβίνιο στον Κορνέζο, πριν την ασίστ στον σκόρερ! Με το σκορ στο 3-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και την Λαμία με 10, απλά αυτό που έχει πλέον ενδιαφέρον στο ματς είναι σε ποιο σημείο θα φτάσει ο δείκτης του σκορ!

Χατ τρικ ο Πάλμα με τρεις τελικές και 5-0 με Γκρέι!

Το δεύτερο ημιχρονο έχει αρχικά ισορροπία, αλλά ο Άρης βρίσκει τον τρόπο σε μια υποδειγματική αντεπίθεση να βρει και πάλι γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Πάλμα λίγο πριν συμπληρώσουμε μια ώρα παιχνιδιού! Χατ τρικ ο επιθετικός από την Ονδούρα με απόλυτη ευστοχία! Τρεις τελικές και οι τρεις στα δίχτυα του Σαράνοφ!

Το «κερασάκι» στην τούρτα το βάζει ο Γκρέι στις καθυστερήσεις με το 10ο δικό του γκολ στη σεζόν και το πέμπτο του Άρη στην αναμέτρηση!

Άρης – Λαμία 5-0

Σκόρερ: 17′ Φαμπιάνο, 33′, 36′, 58′ Πάλμα, 90′ Γκρέι

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο (85′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65′ Ντιόπ), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (65′ Γκρέι), Πάλμα (86′ Νταμπό), Ζερβίνιο (65′ Καμάτσο).

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Σιμόν (86′ Προβυδάκης), Σλίβκα (75′ Καραμάνος), Μπεχαράνο, Τσιλούλης (66′ Μποάκιε), Ντε Βισέντι (46′ Νούνιες), Ασκόφσκι (46′ Τζανδάρης), Γιακουμάκης.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δε θέλει να την πατήσει

ΠΑΟΚ: Δε θέλει να την πατήσει

Οι περισσότεροι μιλούν για τα ματς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αλλά και ο ΠΑΟΚ δεδομένα δε θέλει να έχει θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο παίκτης κλειδί του Νίκολιτς επέστρεψε

ΑΕΚ: Ο παίκτης κλειδί του Νίκολιτς επέστρεψε

Στο καλύτερο τάιμινγκ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, παίκτης που είναι στα άμεσα πλάνα του Νίκολιτς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αποκαλύψεις Ταμπόρδα για το πρώτο του διάστημα στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Αποκαλύψεις Ταμπόρδα για το πρώτο του διάστημα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις αλλά ο Ταμπόρδα ρωτήθηκε και μίλησε για το πρώτο διάστημα στην ομάδα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παγκόσμιος χαμός στο ποδόσφαιρο, τέλος το Ιράν από το Μουντιάλ

Παγκόσμιος χαμός στο ποδόσφαιρο, τέλος το Ιράν από το Μουντιάλ

Το Ιράν δεν αναμένεται να λάβει μέρος στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο όπως τόνισε ο Υπουργός των Σπορ της χώρας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Σούπερ έκπληξη στην αποστολή για Μπέτις

Παναθηναϊκός: Σούπερ έκπληξη στην αποστολή για Μπέτις

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στην αποστολή παίκτη απόλυτα σημαντικό για τον Μπενίτεθ και είναι μέσα για την Μπέτις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο Αντονίν Κίνσκι, ο τερματοφύλακας που η Τότεναμ έδωσε εκατομμύρια και ο Τούντορ έκανε αλλαγή

Αυτός είναι ο Αντονίν Κίνσκι, ο τερματοφύλακας που η Τότεναμ έδωσε εκατομμύρια και ο Τούντορ έκανε αλλαγή

Ο Αντονίν Κίνσκι θεωρείται το επόμενο μεγάλο όνομα της Τσεχίας στη θέση 1 και η Τότεναμ είχε δώσει πολλά λεφτά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σαν σήμερα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 που έμεινε στην ιστορία

Σαν σήμερα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 που έμεινε στην ιστορία

Από τα παιχνίδια που έμειναν στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σαν σήμερα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018 στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το άλλο πρόβλημα του Άρη: Πλήρωσε, αλλά…

Το άλλο πρόβλημα του Άρη: Πλήρωσε, αλλά…

Ο Άρης μπήκε στη σεζόν με πολλές και ακριβές επιλογές στην επίθεση, αλλά δεν πήρε τίποτε...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλέξης Σπυρόπουλος – Ο Παναθηναϊκός έπαψε να θυμίζει ξενοδοχείο με περιστρεφόμενη πόρτα…

Αλέξης Σπυρόπουλος – Ο Παναθηναϊκός έπαψε να θυμίζει ξενοδοχείο με περιστρεφόμενη πόρτα…

Εξήγησε με παράδειγμα ένα ξενοδοχείο ο Αλέξης Σπυρόπουλος για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός έχει ξανά εικόνα κανονικής ομάδας.

Ποδόσφαιρο