Άρης – Μανόλο Χιμένεθ: Φουλ ένταση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Περιμένει Ράσιτς και Μεντίλ
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανεβάζει την ένταση στον Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με Πέρεθ, Μεντίλ και Ράτσιτς να ακολουθούν ατομικό
Ο Άρης έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα του στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/10, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Μετά το ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο τη Δευτέρα (13/10), με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει το σύνθημα για ανεβάσματα ρυθμών και συγκέντρωση στο στόχο.
Ο Ισπανός τεχνικός επικεντρώθηκε σε παιχνίδια μικρού χώρου και ασκήσεις υψηλής έντασης, θέλοντας να διατηρήσει το γκρουπ σε αγωνιστική ετοιμότητα και υψηλό τέμπο. Παράλληλα, οι Χαμζά Μεντίλ και Ούρος Ράτσιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κάρλες Πέρεθ έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (14/10), με τον Χιμένεθ να εστιάζει σταδιακά στην τακτική και την πειθαρχία, ενόψει ενός αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.