Άρης: Με… άτοκες ήθελε τον Μορόν η Αλ Σαμπάμπ!
Η Αλ Σαμπάμπ ήθελε να πάρει τον Μορόν από τον Άρη με συμφωνία αλά… Κωτσόβολος!
Η Αλ Σαμπάμπ ήθελε να αγοράσει τον Λορέν Μορόν με «ψίχουλα» και να αποπληρώσει σε… πολύ βάθος χρόνου!
Ο Άρης δέχθηκε όντως πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ για τον Λορέν Μορόν. Οι Άραβες θα… έδιναν κάποια στιγμή 2,5 εκ. ευρώ για τον Ισπανό επιθετικό, η οποία γι’ αυτό το «κάποια στιγμή» απορρίφθηκε κατευθείαν. Εννοείται πως ήταν πολύ κάτω από τα χρήματα που ζητάει ο Άρης για τον Ισπανό φορ.
Γιατί ο Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε αρνητικά; Γιατί οι Άραβες δεν ήθελαν να πάρουν με την πρόταση που κατέθεσαν, τον Μορόν αλλά… ψυγείο από τον Κωτσόβολο!
Σύμφωνα με την πρόταση που εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, η Αλ Σαμπάμπ θα έπαιρνε τον Μορόν τώρα και θα έδινε 500 χιλιάρικα τον Γενάρη, άλλα 500 χιλιάρικα το καλοκαίρι του 2026 και 1,5 εκ. ευρώ μέσα στο 2027! Κάπου μπερδεύτηκαν οι Άραβες. Δεν είναι κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ο Άρης.