Άρης: Που χάθηκε αυτή η ψυχή;
Δεν… ακούγεται καθόλου το τελευταίο διάστημα ο Ρούμπεν Ρέγες.
Άρης: Όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν, το περασμένο καλοκαίρι, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε παραθέσει συνέντευξη Τύπου, με πρώτο θέμα στην ατζέντα, την παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή.
Του Ρούμπεν Ρέγες που ερχόταν από την Ισπανία,για να αναδιοργανώσει τους «κιτρινόμαυρους» και να κάνει τις σωστές μεταγραφικές επιλογές ώστε να τους οδηγήσει σε επιτυχίες.
Ο Ρέγες όντως πήρε πάνω του κάποιες επιλογές, απείχε σε κάποιες άλλες που τις πήρε πάνω του ο ιδιοκτήτης, όμως γενικά αναφερόταν πολύ συχνά στην καθημερινότητα του Άρη και φυσικά είχε παρουσία στις προπονήσεις, με διαρκείς συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές.
Εδώ και αρκετό καιρό όμως το όνομα του Ρέγες ούτε ακούγεται, ούτε γράφεται πουθενά. Φροντίζει να απέχει διακριτικά από την καθημερινότητα των «κιτρινόμαυρων» και να μην κάνει αισθητή την παρουσία του.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να προετοιμάζει το έδαφος για τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Πιθανώς το κάνει αλλά… δεν ακούγεται.
Πάντως αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν ήταν σύμφωνος με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ. Άλλον συμπατριώτη του ήθελε να φέρει. Από εκείνη την επιλογή και έπειτα συμπωματικά ή όχι, ο Ρέγες προτίμησε κάπως να απομακρυνθεί.
Διαβάστε επίσης!
Ολυμπιακός : Ο Ταρέμι θα κάνει δυσκολότερο το έργο του Στρεφέτσα