Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 2-2: Σοκ για τον Αστέρα στο τέλος, σπουδαία ΑΕΛ πήρε το βαθμό από 2-0
Σπουδαία ΑΕΛ, γύρισε το ματς στην Τρίπολη και από 2-0 κατάφερε να πάρει το βαθμό στο τέλος με το 2-2 και δυο γκολ του Πασά
Σπουδαία ΑΕΛ, γύρισε το ματς στην Τρίπολη και από 2-0 κατάφερε να πάρει το βαθμό στο τέλος με το 2-2 και δυο γκολ του Πασά.
Οι γηπεδούχοι έδειχναν πως θα έπαιρναν το τρίποντο. Ο Καλτσάς στο 20′ και ο Μπαρτόλο στο 43′ έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ. Αλλά η ΑΕΛ είχε διαφορετική άποψη.
Βρήκε δύο γκολ με τον Πασά στο 69′ και στο 90+4′. Το 2-2 με πέναλτι. Σπουδαίος βαθμός για την ομάδα της Λάρισας.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σίπτσιτς, Καστάνο, Σιλά, Άλχο, Γκονζάλες, Μουνιόθ (83΄Γιαμπλόνσκι), Μπαρτόλο (76΄Εμμανουηλίδης), Καλτσάς (76΄Κετού), Μεντιέτα (61′ Τσίκο), Μακέντα.
ΑΕΛ: Μελίσσας, Παπαγεωργίου, Κοβάσεβιτς, Παντελάκης, Τσάκλα, Πέρες (80΄Σουρλής), Ατανάσοφ, Σαγκάλ (80΄Χατζηστραβός), Τούπτα (80΄Οβούσα), Γιούσης (58΄Γκαράτε), Μούργος (67΄Πασάς).