ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ο Τιλίκα που άργησε και το γενικότερο πρόβλημα

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε γκολ από τον Λεό Τιλίκα, αλλά με... εξαιρέσεις δουλειά δεν γίνεται
Αστέρας Τρίπολης: Ο Τιλίκα που άργησε και το γενικότερο πρόβλημα

Για τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης και τρίτο στη Super League 1 με το 1-1 κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια.

Οι Αρκάδες έως τώρα δεν πείθουν, δεν θυμίζουν την περσινή ομάδα και παρουσιάζουν ένα σύνολο που θα δυσκολευτεί να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και όλοι χάνουν βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Νεάπολης είχε και έναν νέο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Τιλίκα. Στο πρώτο του φετινό ματς ως βασικός ο Βραζιλιάνος σκόραρε και χάρισε τον βαθμό της ομάδας του. Αγωνίστηκε μάλιστα ως κεντρικός χαφ, θέση που δεν φαινόταν να έχει στο ρεπερτόριό του.

Το γκολ που σημείωσε ο Τιλίκα ήταν το παρθενικό του με τους Αρκάδες. Την περσινή σεζόν δεν είχε βρει δίχτυα ούτε μία φορά. Προβληματικό στατιστικό αυτό για έναν winger και ακόμη πιο προβληματικό ότι δεν αποτελεί έκπληξη συνολικά για τους μεσοεπιθετικούς του Μίλαν Ράσταβατς.

Κανείς τους δεν έχει το εύκολο γκολ και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά τους. Ο Σίτο, που θεωρητικά είναι ο πιο ποιοτικός, στην πρώτη του σεζόν είχε ένα γκολ στην κανονική διάρκεια και ένα ακόμη στα πλέι άουτ. Με ένα τελείωσε και την περσινή σεζόν, ένα έχει και τώρα.

Ο Ντρούπι Γκόμες είχε ένα την πρώτη του σεζόν, κανένα τώρα. Ο Καπίγια ένα την πρώτη του χρονιά, κανένα πέρυσι και φέτος έχοντας ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς. Ο Κρεσπί δύο στα πλέι άουτ την πρώτη χρονιά, δύο και πέρυσι. Τέλος, ο Ριέρα, που φέτος δεν είναι γενικά καλός και δεν έχει σκοράρει, είχε τέσσερα πέρυσι και κανένα πρόπερσι.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Καλογερόπουλος και Αστέρας Τρίπολης αν κάνει την προσπέραση ο Κουτσίδης…

Ολυμπιακός : Καλογερόπουλος και Αστέρας Τρίπολης αν κάνει την προσπέραση ο Κουτσίδης…

Πιθανό το σενάριο να δοθεί στον Αστέρα Τρίπολης ο Καλογερόπουλος, αλλά είναι μια ιστορία του Αυγούστου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Κλειδώνει η μεταγραφή – Πολλά λεφτά

Αστέρας Τρίπολης: Κλειδώνει η μεταγραφή – Πολλά λεφτά

Εντός των ημερών πέφτουν οι υπογραφές για πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο
: Αστέρας Τρίπολης: Η έξτρα μεταγραφή και η πιθανή αποχώρηση

Αστέρας Τρίπολης: Η έξτρα μεταγραφή και η πιθανή αποχώρηση

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε τον Νίκολα Σίπκιτς προς επιβεβαίωση του Sportime, αλλά ίσως κάνει και δεύτερη κίνηση για στόπερ.

Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Το ψάχνει για παίκτη από το πάνω ράφι

Αστέρας Τρίπολης: Το ψάχνει για παίκτη από το πάνω ράφι

Τελειώνει με τον στόπερ και πατάει γκάζι για το θέμα του αριστερού μπακ ο Αστέρας Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: «Χτυπάει» παίκτη από τον Ατρόμητο

Αστέρας Τρίπολης: «Χτυπάει» παίκτη από τον Ατρόμητο

Προχωράει τον σχεδιασμό του σε όλα τα επίπεδα ο Αστέρας Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση

Αστέρας Τρίπολης: Διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση

Το παλεύει για περιπτώσεις από το πάνω ράφι ο Αστέρας Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Ο πρώτος στόχος και η νέα μεταγραφή

Αστέρας Τρίπολης: Ο πρώτος στόχος και η νέα μεταγραφή

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Δημήτρη Εμμανουηλίδη και προσπαθεί να κλείσει και το θέμα του στόπερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά

Αστέρας Τρίπολης: Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά

Σταδιακά προχωράει τον σχεδιασμό του ο Αστέρας Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Οι ημερομηνίες «κλειδιά» της Super League για τη σεζόν 2025-26 - Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το νέο πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο