ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παντελίδης: «Αν η διαιτησία ήταν 50-50 μπορεί και να κερδίζαμε»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ισοπαλία του Ατρομήτου κόντρα στη Λαμία. Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία. 
Παντελίδης: «Αν η διαιτησία ήταν 50-50 μπορεί και να κερδίζαμε»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ισοπαλία του Ατρομήτου κόντρα στη Λαμία. Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία. 

Ο Σάββας Παντελίδης μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Ατρομήτου κόντρα στη Λαμία στάθηκε στην διαιτησία, εκφράζοντας τα παράπονά του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Ατρομήτου: 

«Είναι πρώτη φορά που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, επίσης πολύ σημαντικό. Nομίζω ότι αν σφύριζε 50-50 μπορεί να είχαμε κερδίσει κιόλας. Καλά θα κάνει ο διαιτητής να πηγαίνει να τα βλέπει πιο νωρίς τα πέναλτι (αναφέρεται στο πέναλτι που δόθηκε στη Λαμία). Όπως άκουσα ότι το γκολ που πετύχαμε και δεν έχει μετρήσει είναι λάθος του. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο και μπορώ να καταλάβω αν το ματς είναι 50-50. Φτάνει, μέχρι εκεί για τον διαιτητή…» τόνισε.

Κατά τα άλλα, δήλωσε ότι οι παίκτες του είχαν διάθεση αλλά σημείωσε ότι «δεν είμαι υπερήφανος για το ποδόσφαιρο που παίξαμε». Όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός… «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ιδιαιτερότητες για εμάς, παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο, τα παιδιά και τακτικά ήταν καλά αλλά είχαν και διάθεση και παλέψαν όλες τις φάσεις. Κρατάμε τη συμπεριφορά μας στο αμυντικό κομμάτι, τη συγκέντρωση μας, είναι μια δύσκολη ομάδα η Λαμία, με τον τρόπο που παίζει προσπαθεί να σε σπρώξει μέσα στην περιοχή, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά. Δεν είμαι υπερήφανος για το ποδόσφαιρο που παίξαμε αλλά δεν είναι και εύκολο γήπεδο. Μοναδικός στόχος είναι η καθημερινή μας βελτίωση».

Ο Μανδάς κράτησε το μηδέν!

Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Κορυφαία στιγμή το χαμένο πέναλτι του Ντέλετιτς.

Ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Ατρόμητο για την 26η και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν σπουδαίες ευκαιρίες, σε ένα κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Κορυφαία στιγμή που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα το χαμένο πέναλτι του Ντέλετις λίγο την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-2: Μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με πρωταγωνιστή τον Φούντα

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-2: Μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με πρωταγωνιστή τον Φούντα

Ο ΟΦΗ απέδρασε με πολύτιμο διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου, χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση και δύο γκολ του Φούντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ 31/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ 31/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών - ΟΦΗ για τη Super League, με ένταση, κλειστές άμυνες, μάχες στο κέντρο και κρίσιμες τελικές να ξεχωρίζουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κι άλλο πέναλτι, πριν από αυτό που πήρε, έπρεπε να πάρει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησε και στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, δεν του βγήκε το πλάνο του Μπενίτεθ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησε και στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, δεν του βγήκε το πλάνο του Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός δε νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι πίσω στο σκορ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Σούπερ εκπλήξεις στην 11άδα από τον Μπενίτεθ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Σούπερ εκπλήξεις στην 11άδα από τον Μπενίτεθ

Μεγάλο ματς το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και για τις δύο ομάδες, που θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός στη Super League, ματς με ένταση και βαθμολογικό βάρος, όπου η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Sportime BET: Η αυλαία της Κυριακής στην Super League με ειδικά στοιχήματα!

Η αυλαία της Κυριακής στην Super League με ειδικά στοιχήματα!

Ειδικά στοιχήματα από τη Novibet στα τρία παιχνίδια της Super League της Κυριακής, με τα οποία πέφτει και η αυλαία της αγωνιστικής.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Από τη λύτρωση της Ευρώπης στο must win του Περιστερίου

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Από τη λύτρωση της Ευρώπης στο must win του Περιστερίου

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το σοκ της Νέας Φιλαδέλφειας με την εικόνα και το αποτέλεσμα στη Βουδαπέστη, όμως δεν έχει χρόνο για ανάσες. Το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έρχεται ως νέο crash test.

Ποδόσφαιρο