Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησε και στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, δεν του βγήκε το πλάνο του Μπενίτεθ
Ο Παναθηναϊκός δε νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι πίσω στο σκορ
Ο Παναθηναϊκός δε νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι πίσω στο σκορ. Τελικό 0-0 και ακόμα μια απώλεια βαθμών για τους πράσινους.
Παραμένουν με ματς λιγότερο στο -9 από το Λεβαδειακό.
Ο Μπενίτεθ ρίσκαρε στο πρώτο 45λεπτο. Με… πειραματική 11άδα ήθελε να δείξει κάτι διαφορετικό. Δεν του βγήκε. Από τύχη ο Ατρόμητος δεν πήγε στα αποδυτήρια με γκολ. Το 4-4-2 με Μπακασέτα στο 8, Μπόκο βασικό και δυο φορ δε δούλεψε. Οι φορ ήταν αποκομένοι, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αναπτυχθεί. Οι αλλαγές στο ημίχρονο και ο Σάνστες στα άκρα, άλλαξε την εικόνα.
Ευκαιρίες πολλές σε όλο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος έχασε τη μεγαλύτερη που θα μπορούσε να του παρουσιαστεί. Ο Μπάκου ανατράπηκε από τον Λαφόν αλλά ο Μίχορλ δεν έκανε γκολ το πέναλτι. Στο 14′ απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Λαφόν.
Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά θέματα. Εκτός από μια κεφαλιά του Ίνγκασον άουτ δεν απείλησε. Ο Ατρόμητος αντίθετα θα μπορούσε να σκοράρει και σε άλλες στιγμές.
Στο 36′ ο Τσαντίλας αναστάτωσε την πράσινη άμυνα αλλά το σουτ του Γιουμπιτάνα δεν ήταν καλό.
Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπάκου δεν μπόρεσε να στείλει από καλή θέση την μπάλα προς το τέρμα. Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε. Στο 62′ ο Τεττέη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 70′ ο Τσούμπερ σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.
ΓΚΟΛ: –
Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Ούρονεν, Μουντές, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Μουτουσαμί, Μπάκου, Γιουμπιτάνα (70′ Τζοβάρας), Μίχορλ (58′ Τσούμπερ), Τσαντίλας (70′ Οζέγκοβιτς).
Παναθηναϊκός: Λαφόν, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Τουμπά, Ίνγκασον, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπόκος (46′ Τσιριβέγια, λ. τρ. 81′ Τσέριν), Ζαρουρί, Πάντοβιτς (46′ Ρενάτο), Τεττέη (81′ Σφιντέρσκι).