ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατζούν όπως Μαρινάκης – Θέλει ομάδα Super League «χθες» ο Τούρκος παραγωγός – Έχει έτοιμες και μεταγραφές!

Δεν είναι μόνο ο Ατρόμητος και ο Βόλος που «ψάχτηκε» ο ιδιοκτήτης της Χαλ που θέλει να πάρει ομάδα πριν αλλάξει ο χρόνος!
Ατζούν όπως Μαρινάκης – Θέλει ομάδα Super League «χθες» ο Τούρκος παραγωγός – Έχει έτοιμες και μεταγραφές!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτός από την Χαλ, θέλει να αγοράσει ομάδα (άμεσα) και στην Ελλάδα. Δεν ψάχτηκε μόνο για Βόλο και Ατρόμητο. Έχει έτοιμες τις πέντε πρώτες προσθήκες!

Οι παραδοχές όλων των εμπλεκομένων πλευρών επιβεβαιώνουν οτι τα σενάρια ενδιαφέροντος του Ατζούν να αγοράσει ΠΑΕ της Super League, δεν είναι σενάρια αλλά πραγματικότητα.

Ο Τούρκος το πάει.. ανάποδα σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά τον Ολυμπιακό πήρε την Νότιγχαμ και πλέον και στην Πορτογαλική Ρίο Άβε. Πρώτα «μπήκε» στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αγοράζοντας την Χαλ και μετά ψάχνεται και για την Ελλάδα!

Το Sportime έγραψε για το υψηλόβαθμο στέλεχος ΠΑΕ του BIG4 που… ανοίγει τον δρόμο στον Τούρκο παραγωγό για να γίνουν οι επαφές και να κατατεθούν και οι οικονομικές προτάσεις.

Το φως της δημοσιότητας είδαν δύο περιπτώσεις. Εκείνη του Ατρομήτου, αλλά και του Βόλου. Ο Ατζούν συναντήθηκε με ανθρώπους και των δύο ομάδων. Με τους Περιστεριώτες δεν προχώρησε. Προφανώς για οικονομικούς λόγους. Με τον Μπέο, η πρόταση που κατατέθηκε στον Αχιλλέα Μπέο ήταν της τάξης των τριών εκατομμύριων. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Ατζούν δεν ψάχτηκε μόνο για τις δύο προαναφερθείσες ΠΑΕ. Χτύπησε και άλλες «πόρτες», χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάτι.

Πάντως ο Ατζούν φαίνεται πως θέλει να τρέξει γρήγορα το θέμα. Οπως αναφέρει στο περιβάλλον του θέλει να πάρει ομάδα… χθες και αν είναι δυνατόν πριν μπει το 2024! Κάτι που προφανώς και ανεβάζει και τον βαθμό δυσκολίας.

Επίσης ο Mr Survivor, ενδεικτικό των fast track διαδικασιών που θέλει να τρέξουν, τονίζει οτι έχει ήδη έτοιμες τις 4-5 πρώτες μεταγραφές που θα κάνει, προκειμένου η ομάδα που θα αγοράσει, να αλλάξει level από την πρώτη μέρα που θα περάσει στην ιδιοκτησία του!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!