ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bόμβα: Παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ ο ενδιάμεσος για να πάρει ομάδα Super League ο Ατζούν!

Yψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης ομάδας το τρίτο πρόσωπο που κάνει διερευνητικες κρούσεις για λογαριασμό τον Αντζούν Ιλιτζαλί που θέλει να αγοράσει ΠΑΕ Super League!
Bόμβα: Παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ ο ενδιάμεσος για να πάρει ομάδα Super League ο Ατζούν!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει να αγοράσει ομάδα της Super League. Ποιο όμως είναι το τρίτο πρόσωπο που φέρνει τον Τούρκο σε επαφές με ιδιοκτήτες;

Δεν πρόκειται πλέον για σενάρια. Είναι γεγονός που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές οτι ο Ατζούν Ιλίτζαλι ενδιαφέρεται για την αγορά oμάδας της Super League.

O Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός έκανε ραντεβού με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, αλλά δεν προχώρησε και πριν λίγες μέρες συναντήθηκε και με τον Αχιλλέα Μπέο, και όχι φυσικά για να δοκιμάσει το τσίπουρο του Βόλου. Oύτε τέθηκε θέμα συμμετοχής του Μπέου στο survivor! Ο Δήμαρχος εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, φτάνοντας δύο φορές κοντά στις υπογραφές.

Μάλιστα το Sportime αποκάλυψε οτι η προσφορά του του mr Survivor ήταν της τάξης των 3.000.000 ευρώ.

Ραντεβού έγινε και με παράγοντες της ΠΑΕ Ατρομήτος για την οποία επίσης στο παρελθόν έχει γίνει κουβέντα για την πώληση των μετοχών της.

Αυτό που προκύπτει ως κοινή συνισταμένη και των δύο επαφών είναι οτι ο Ατζούν χτύπησε πόρτες ΠΑΕ που είναι ανοιχτές σε προτάσεις για την πώληση τους. Πως το γνώριζε αυτό ο Τούρκος;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, τρίτο πρόσωπο είναι εκείνο που τον φέρνει σε επαφή με ιδιοκτήτες, έχοντας κάνει πρώτα ο ίδιος τον πρόλογο για το ενδιαφέρον της εξαγοράς.

Και είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου! Συγκεκριμένα πρόκειται για αντιπρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ του BIG4 o oποίος μάλιστα είναι πολύ κοντά στον ιδιοκτήτη της ομάδας!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!