ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Πήγε να το ξαναπαίξει… θέατρο αλλά δεν είχε Ελβετό

Η σκιά του αγώνα Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός φαίνεται πως πλανάται ακόμη πάνω από την Καταλονία. Στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι των «μερένχες» αντέδρασαν έντονα σε μία φάση όπου οι μπλαουγκράνα επιχείρησαν, όπως είπαν πολλοί στο διαδίκτυο, να «εκβιάσουν» αποβολή με υπερβολική πτώση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν τι συνέβη απέναντι στον...
Μπαρτσελόνα: Πήγε να το ξαναπαίξει… θέατρο αλλά δεν είχε Ελβετό

Η σκιά του αγώνα Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός φαίνεται πως πλανάται ακόμη πάνω από την Καταλονία. Στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι των «μερένχες» αντέδρασαν έντονα σε μία φάση όπου οι μπλαουγκράνα επιχείρησαν, όπως είπαν πολλοί στο διαδίκτυο, να «εκβιάσουν» αποβολή με υπερβολική πτώση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν τι συνέβη απέναντι στον Ολυμπιακό, όταν ο Ελβετός διαιτητής απέβαλε άδικα παίκτη των Πειραιωτών σε παρόμοια φάση.

Στα social media οι φίλοι της Ρεάλ σχολίασαν ειρωνικά σε ύφος… «καλόμαθε η γριά στα σύκα», υπονοώντας ότι η Μπαρτσελόνα έχει μάθει να κερδίζει σφυρίγματα. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης Darryl, «ήθελε να πάρει κόκκινη ο Μπέλινγχαμ για αυτό; Τελείωσα».

Η διαφορά αυτή τη φορά ήταν πως η Ρεάλ δεν είχε απέναντί της Ελβετό διαιτητή. Και, όπως φάνηκε, το «θέατρο» δεν είχε την ίδια επιτυχία.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο στο Βίγκο – Η λεπτομέρεια που τον «πλήγωσε» με τη Θέλτα (0-1)

ΠΑΟΚ: Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο στο Βίγκο – Η λεπτομέρεια που τον «πλήγωσε» με τη Θέλτα (0-1)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τη Θέλτα στο «Balaídos» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, πληρώνοντας μία φάση που άλλαξε όλη την ισορροπία της ρεβάνς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή και η Ελλάδα κατέγραψε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της σε μία σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με εντυπωσιακό coreo αφιερωμένο στον Άγιο Συμεών τον Μυροβλύτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τα εκατομμύρια της πρόκρισης – Πόσα χρήματα έβαλε ήδη στο ταμείο από το Europa League

Παναθηναϊκός: Τα εκατομμύρια της πρόκρισης – Πόσα χρήματα έβαλε ήδη στο ταμείο από το Europa League

Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκος...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χωρίς στόπερ στο πρώτο ματς των «16» ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς στόπερ στο πρώτο ματς των «16» ο Παναθηναϊκός!

Δεν μπορεί να παίξει με τριάδα στην άμυνα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» ο Παναθηναϊκός. Ξεμένει από στόπερ ο Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Europa League

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Europa League

Την Παρασκευή (27/2) θα μάθει τον αντίπαλο του ο Παναθηναϊκός για τη φάση των «16» του Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός 3-4 πεν. (1-1 κ.α.): Στη Μασσαλία ο Μλαντένοβιτς, στη Κρακοβία ο Μαντσίνι, στο Πλζεν ο Πάντοβιτς!

Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός 3-4 πεν. (1-1 κ.α.): Στη Μασσαλία ο Μλαντένοβιτς, στη Κρακοβία ο Μαντσίνι, στο Πλζεν ο Πάντοβιτς!

Στους «16» του Europa League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι ο καλύτερος και στο Πλζεν, Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oμάδα Super League έπαιζε «τελικό» αλλά ούτε οι… συγγενείς! Κουράστηκαν οι ιδιοκτήτες!

Oμάδα Super League έπαιζε «τελικό» αλλά ούτε οι… συγγενείς! Κουράστηκαν οι ιδιοκτήτες!

Ματς – τελικός είχε χαρακτηριστεί αυτό που έδωσε ο Αστέρας με τον Ατρόμητο, αλλά στην εξέδρα δεν μαζεύτηκαν ούτε 1.000 άτομα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το παλεύει ο Ποντένσε…

Το παλεύει ο Ποντένσε…

Παρά το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε έδωσε το παρόν στο Ρέντη για προπόνηση και αποθεραπεία

Ποδόσφαιρο