ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Τι έχουν κάνει φέτος οι παίκτες που θα απουσιάσουν με τον Ολυμπιακό!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις απουσίες αυτές!
Μπαρτσελόνα: Τι έχουν κάνει φέτος οι παίκτες που θα απουσιάσουν με τον Ολυμπιακό!

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχτεί η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/10) στο Champions League, καθώς οι απουσίες που θα έχει είναι πολλές και σημαντικές.

Ο Χάνσι Φλικ βλέπει πέντε βασικά «γρανάζια» της ομάδας του να μένουν εκτός και δεν πρόκειται να ρισκάρει σε καμία περίπτωση, με το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί.

Ποιοι όμως θα λείπουν από το ματς με τον Ολυμπιακό και τι έχουν προσφέρει φέτος:

  • Ραφίνια – Εκτός για τρεις εβδομάδες. Μετρά 7 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές δημιουργίας και εκτέλεσης.
  • Ντάνι Όλμο – Θα απουσιάσει επίσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Έχει 10 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, προσφέροντας σταθερά στο επιθετικό παιχνίδι των Καταλανών.
  • Τζοάν Γκαρθία – Ο βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα φέτος, με 7 συμμετοχές, θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, αφήνοντας μεγάλο κενό κάτω από τα δοκάρια.
  • Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι – Ίσως η πιο ηχηρή απουσία. Ο Πολωνός σούπερ σταρ θα μείνει εκτός για 4 έως 6 εβδομάδες, έχοντας 9 συμμετοχές και 4 γκολ.
  • Γκάβι – Μακριά από τα γήπεδα για τέσσερις μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού. Αγωνίστηκε σε 2 αγώνες φέτος, με 1 ασίστ, πριν σταματήσει πρόωρα τη σεζόν του.

Οι απουσίες αυτές αλλάζουν τις ισορροπίες ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς στερούν πολλές από τις δυνατότητες της Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει την ποιότητα να καλύψει κάποια από τα κενά, την ώρα που ο Λαμίν Γιαμάλ επιστρέφει δυναμικά.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Το πλάνο «απόδρασης» από τις Σέρρες – Η 11άδα του Νίκολιτς

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Το πλάνο «απόδρασης» από τις Σέρρες – Η 11άδα του Νίκολιτς

Με πολύ κόσμο στο πλευρό της, αλλά χωρίς τον Γιόβιτς και τον Ρέλβας η ΑΕΚ στις Σέρρες. Οι 11 που επέλεξε ο Νίκολιτς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Γιατί ο Σαχαμπό έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

ΑΕΚ: Γιατί ο Σαχαμπό έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ο Σαχαμπό ήρθε στην ΑΕΚ ως ο παίκτης που θα δώσει λύσεις στη θέση του χαφ αλλά έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Το πρόβλημα που πρέπει να λύσει το καλοκαίρι

Ολυμπιακός μεταγραφές : Το πρόβλημα που πρέπει να λύσει το καλοκαίρι

Στις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πρέπει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Ποδόσφαιρο
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Ποδόσφαιρο: Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία του Άρη Καλαμακίου. Ο Γιώργος Μούτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Με διάταξη τριών κεντρικών αμυντικών και έμφαση στην αμυντική ισορροπία, ο Ράφα Μπενίτεθ ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με ξεκάθαρη ανάγκη για νίκη και πολλές σκέψεις από τον Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Με «κλειστά χαρτιά» και περιορισμένες αλλά στοχευμένες αλλαγές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο