ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορούσε και πιο εύκολα ο Άρης – «Λύγισε» με κυνικότητα και Νταρίντα τον ΟΦΗ

Χάρη στο γκολ του Νταρίντα στο 39', ο ανώτερος Αρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Πέπε Μελ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών
Μπορούσε και πιο εύκολα ο Άρης – «Λύγισε» με κυνικότητα και Νταρίντα τον ΟΦΗ

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο κεκλεισμένων των θυρών «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0 επί του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με αυτόν τον τρόπο οι Θεσσαλονικείς εδραιώνονται στην πεντάδα έχοντας 23 βαθμούς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» με τους 15 βαθμούς παραμένουν στο -2 από την εξάδα.

Ο Πέπε Μελ έγινε ο 5ος διαφορετικός προπονητής που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», με την αρνητική παράδοση που ξεκίνησε το 2017 να συνεχίζεται!

Όσσον αφορά την 11άδες ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον Πάρντο αφήνοντας στον πάγκο τον Βερστράτε, με τις υπόλοιπες επιλογές να είναι λίγο-πολύ αναμενόμενες βάσει των απουσιών.

Από την άλλη πλευρά, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε ένα φουλ επιθετικό σχήμα, με Νέιρα Τοράλ στον άξονα, επαναφέροντας παράλληλα τον Μοσκέρα.

Το ματς

Έπειτα από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς, έχοντας τις μεγαλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους.

Στο 19ο λεπτό ο Οντουμπάτζο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Μπάουμαν δεν υπολόγισε σωστά, ο ακραίος μπακ τον πέρασε αλλά ο Λαμπρόπουλος τον πρόλαβε πριν εκτελέσει σε κενή εστία.

Η πιο απειλητική στιγμή ήρθε στο 24′, με τον Σουλεϊμάνοφ να σπάει στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Μορόν, του οποίου το ωραίο μονοκόμματο σουτ σταμάτησε στην οριζόντια δοκό.

Το γκολ που οι γηπεδούχοι δικαιούνταν σημειώθηκε στο 39′ χάρη στην επιμονή του Νταρίντα. Ο Τσέχος επωφελήθηκε από τις κόντρες με τον Λαμπρόπουλο, βγήκε ενώπιον του Μπάουμαν και πλάσαρε εύστοχα.

Από ‘κει και πέρα, στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν τρομερά ανοιχτό με εκατέρωθεν φάσεις. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνος σε σχέση με το πρώτο μέρος, απειλώντας στο 54’.

Μετά τη σέντρα του Μοσκέρα, ο Νέιρα δεν έπιασε καλά το σουτ στην κίνηση στα όρια της περιοχής, με τη μπάλα να σταματά στα σώματα των αμυντικών.

Μάλιστα, στο 75ο λεπτό ο Φελίπε έστιελε τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από σέντρα του Αμπάντα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς εκείνος δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου.

Τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει ως το φινάλε, με τον Άρη να επιστρέφει στις νίκες και τον ΟΦΗ να μένει μακριά από τη νίκη για 7ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του παιχνιδιού

Άρης – ΟΦΗ 1-0

Σκόρερ: 39′ Νταρίντα

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ(82′ Σαβέριο), Πάρντο (62′ Βερστράτε), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (82′ Κάρλσον), Μενέντες (82′ Τζούρασεκ), Μορόν (89′ Ζαμόρα)

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (79′ Γκλάζερ), Νέιρα (65′ Φελίπε), Τοράλ, Αμπάντα, Μοσκέρα (65′ Μπάκιτς), Ντίκο

Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λοκατέλι στο τραπέζι – Τρώει… Μουζακίτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λοκατέλι στο τραπέζι – Τρώει… Μουζακίτη

Η Γιουνάιτεντ έχει ανοίξει δίαυλο με την πλευρά Λοκατέλι, με τον Ιταλό χαφ να ταιριάζει στο προφίλ που θέλει ο Καρικ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του τον παρομοίασε με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του τον παρομοίασε με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα είπε πρώην παίκτης του, που πάντως δεν είχε κρύψει τα συναισθήματά του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Γιατί μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Γκεοργκίεφ

ΑΕΚ: Γιατί μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Γκεοργκίεφ

Ο Νίκολιτς έκανε την έκπληξη και έβαλε στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ τον Γκεοργκίεφ αλλά υπάρχει σκεπτικό για αυτό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός και Ουζούνι τι ισχύει πραγματικά με το MLS

Ολυμπιακός και Ουζούνι τι ισχύει πραγματικά με το MLS

Ο Ολυμπιακός κοιτά την περίπτωση Ουζούνι όμως η μεταγραφή από το MLS μόνο απλή δεν είναι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Γκαρέ παίρνει όλα τα… διαρκείας!

Άρης: Ο Γκαρέ παίρνει όλα τα… διαρκείας!

Στο 1 εκ. ευρώ το συμβόλαιο του Μπενχαμίν Γκαρέ. Οσα ακριβώς έβαλε ο Άρης στα ταμεία του από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Ποντένσε φώναξε για Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός : Ο Ποντένσε φώναξε για Παναθηναϊκό

Η παρουσία του Ντάνιελ Ποντένσε στην Τρίπολη ήταν τέτοια που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον σκέφτεται για τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Ο Παναθηναϊκός έφερε 8 νέους παίκτες τον Ιανουάριο και ο Γιάννης Αλαφούζος τίνακε την μπάνκα στον αέρα με τα χρήματα που έδωσε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: H Prosport εντάσσεται στην AS1

H Prosport εντάσσεται στην AS1

Η Prosport, η κορυφαία ελληνική sports agency εντάσσεται στην AS1, ενισχύοντας την παγκόσμια ηγετική της θέση στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών

Ποδόσφαιρο