Χρήστος Μουζακίτης: Άνοιξε την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Χρήστος Μουζακίτης παραδέχθηκε πως η ομάδα στην οποία δε θα μπορούσε να πει όχι στο μέλλον είναι η Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Χρήστος Μουζακίτης το παραδέχθηκε. Πως η ομάδα στην οποία δε θα μπορούσε να πει όχι στο μέλλον είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο διεθνής χαφ έδωσε συνέντευξη στην Tuttosport. Στο πλαίσιο του βραβείου του Golden Boy web, που κέρδισε. Μια σημαντική επιτυχία. Και για τον ίδιο αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην ερώτηση σε ποια ομάδα δε θα μπορούσε να πει όχι στο μέλλον ήταν ξεκάθαρος. Στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ερώτηση αφορούσε και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρνηθεί αρκετές κρούσεις από σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες.
Αν μη τι άλλο το τάιμινγκ φοβερό. Μια και ο ίδιος ο Τσάμπι Αλόνσο μετά το ματς στο Καραϊσκάκη είπε πως τον παρακολουθούν. Δεδομένο πως αλλάζει το θέμα αν και εφόσον οι Μαδριλένοι το πάνε στο επόμενο επίπεδο. Σε αυτό δηλαδή των συζητήσεων και των επαφών. Θα είναι σημαντική η αλλαγή. Το γνωρίζουν και ο Μουζακίτης και ο Ολυμπιακός. Σημαντικό αν μη τι άλλο.