Δεν τον «καίνε» ακόμα στον ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μην κάψουν το «χαρτί» του Τέιλορ.
Στον ΠΑΟΚ δεν πιστεύουν ότι έχουν κάνει τόσο μεγάλο λάθος με τον Γκρεγκ Τέιλορ.
Είναι μεταγραφές τύπου Κένι, που δικαιώνουν και με το παραπάνω τις προσδοκίες, είναι όμως και μεταγραφές τύπου Τέιλορ, που είναι αλήθεια ότι προβληματίζουν τον ΠΑΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο ότι αναζητήθηκε δεξί μπακ που να μπορεί όμως να ανταποκριθεί και αριστερά. Αν το κάνει ή όχι ο Σάντσες θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν ο Τέιλορ, σε όποια παιχνίδια και αν αγωνίζεται, δείχνει να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον Ράχμαν Μπάμπα και αυτό καθορίζει σε γενικές γραμμές και ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού του Λουτσέσκου.
Πάντως στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μην κάψουν το χαρτί του Τέιλορ. Δεν θεωρούν ότι έχουν κάνει τόσο μεγάλο λάθος με τον Σκωτσέζο. Δεν στέκονται απλώς στην προσαρμογή του, καθώς το πρωτάθλημα της Σκωτίας έχει μεγάλες διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά υπογραμμίζουν συχνά ότι ο Τέιλορ έχει την ατυχία να παίζει σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών.
Όπου ο Λουτσέσκου κάνει μεγάλo rotation, με αποτέλεσμα ίσως να χάνεται και αυτός κάπου μέσα σε αυτό. Αλλιώς είναι να έχει δίπλα του τα βασικά στόπερ, αλλιώς να ακουμπά στον Μεϊτέ δίνοντας με σιγουριά την μπάλα.
Έτσι όπως πάει πάντως, στην καλή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπει ο Τέιλορ ώστε να γίνει αντιληπτό και ξεκάθαρο αν όντως στέκει και αυτή η δικαιολογία.