ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενστάσεις για Κοϊτά, τα «θέλω» του Αλμέιδα και ο Ηλιόπουλος που ακούει τον προπονητή της ΑΕΚ!

Ενστάσεις για τον Αμπουμπακάρι Κοϊτά, αλλά το... κουμπί το πατάει ο Ηλιόπουλος. Και δεν θέλει να χαλάσει χατήρι στον Αλμέιδα!
Ενστάσεις για Κοϊτά, τα «θέλω» του Αλμέιδα και ο Ηλιόπουλος που ακούει τον προπονητή της ΑΕΚ!

Ο αντίλογος για τα 4 εκ. στην Σιντ Τρούιτεν για Κοϊτά, τα «θέλω» του Αλμέιδα και η τελική απόφαση που την παίρνει ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στον Αμπουμπακάρι Κοϊτά φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ και εντός των ημερών πιθανώς να πέσουν και οι υπογραφές από τη στιγμή που το deal πλησιάζει. Ο Μαυριτανός επιθετικός αποτελεί επιλογή και του Mατίας Αλμέιδα που βλέπει στο πρόσωπο του έναν αντίστοιχο Ελίασουν που μπορεί να του προσφέρει ταχύτητα αλλά και κάποια γκολ στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Ο Κοϊτά έχει πει το «ναι» και θέλει να παίξει στην Ελλάδα, όμως εντός των τειχών, φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιες διαφορετικές απόψεις. Κανένας βέβαια δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Αφρικανού ή τα «θέλω» του Αλμέιδα όμως υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να έρθει ο Κοϊτά.

Η Σιντ Τρούιντεν απαιτεί και θα πάρει όπως φαίνεται ένα ποσό 4 εκ. ευρώ. Συν το συμβόλαιο βεβαίως του ποδοσφαιριστή. Με λίγα λόγια κάποια στελέχη της Ένωσης υποστήριζαν ότι ένας παίκτης που έχει διακριθεί μόνο στο Βέλγιο και δεν προσέλκυσε μεγάλα κλαμπ, μπορεί να βγει εξαιρετική επιλογή μεν, αλλά με τα 4 εκ της μεταγραφής η ΑΕΚ μπορεί να πάει σε μία δύο τρομερές επιλογές ελεύθερων.

Ο πληρών είναι φυσικά αυτός που αποφασίζει και στην προκειμένη ο νέος ιδιοκτήτης Μάριος Ηλιόπουλος. Ο οποίος θέλει να ικανοποιήσει όλα τα «γούστα» του Αργεντίνου προπονητή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαφωνία Καρπετόπουλου – Κώτση για τα ζητήματα του Ολυμπιακού

Διαφωνία Καρπετόπουλου – Κώτση για τα ζητήματα του Ολυμπιακού

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε διαφορετικές απόψεις από τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Νίκο Κώτση για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας για Παναθηναϊκός – Άρης : Πως γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι…

Παναγιώτης Βαρούχας για Παναθηναϊκός – Άρης : Πως γίνεται να μη δώσει αυτό το πέναλτι…

Δεν μπορούσε να καταλάβει ο Παναγιώτης Βαρούχας πως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ελ Κααμπί έδωσε απάντηση και σε επιθετικό της ΑΕΚ

Ο Ελ Κααμπί έδωσε απάντηση και σε επιθετικό της ΑΕΚ

Ο Ελ Κααμπί από εκεί που το περίμεναν λίγοι, εμφανίστηκε στις Σέρρες, σκόραρε δυο γκολ και έδωσε απαντήσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Την κατάλληλη στιγμή η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ, πάνω που μπορεί να πατήσει ακόμα και στην 1η θέση της βαθμολογίας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης κατά Λανουά: «Αν απέμεινε ίχνος ντροπής, να πάρει απόψε το πρώτο αεροπλάνο»

Άρης κατά Λανουά: «Αν απέμεινε ίχνος ντροπής, να πάρει απόψε το πρώτο αεροπλάνο»

Η ΠΑΕ Άρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Στεφάν Λανουά μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Σπόντα και από Πινέδα για την ισοπαλία στο Βόλο

ΑΕΚ: Σπόντα και από Πινέδα για την ισοπαλία στο Βόλο

Όλοι είδαν τι έγινε εδώ είπε ο Ορμπελίν Πινέδα για την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Βόλο, πετώντας και αυτός την σπόντα του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Γι’ αυτό δεν ασχολήθηκε ο VAR με το φάουλ στον Αθανασιάδη και το πέναλτι στον Αλφαρελά

Διαιτησία: Γι’ αυτό δεν ασχολήθηκε ο VAR με το φάουλ στον Αθανασιάδη και το πέναλτι στον Αλφαρελά

Ο Μπόγκναρ δεν είδε ούτε επιθετικό φάουλ του Τεττέη στον Αθανασιάδη, ούτε πέναλτι του Λαφόν στον Αλφαρελά. Ο λόγος που δεν τον κάλεσε ο VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι θα γίνει σε τριπλή ισοβαθμία Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στους 53

Τι θα γίνει σε τριπλή ισοβαθμία Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στους 53

Πιθανή η ισοβαθμία των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους 53 και ενώ οι δυο πρώτοι παίζουν μεταξύ τους την επόμενη Κυριακή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Μιχάλης Γρηγορίου «άγγιξε» τη διαιτησία και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια

Άρης: Ο Μιχάλης Γρηγορίου «άγγιξε» τη διαιτησία και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του Άρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη διαιτησία...

Ποδόσφαιρο