«Διαζύγιο» με τον Αυγέρη Πάσχο
Οι δρόμοι μεταξύ του έμπειρου προπονητή και των Πετραλώνων χώρισαν
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» αναφέρει με νόημα ο θυμόσοφος λαός και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να βρίσκει πιστή ανταπόκριση στη σχέση που συνδέει την ΑΕ Πετραλώνων και τον Αυγέρη Πάσχο.
Μετά από τέσσερις σεζόν η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και ο έμπειρος προπονητής, αποφάσισαν από κοινού να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.
Σε ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων ευχαριστεί τον Αυγέρη Πάσχο για την εξαιρετική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στη προπονητική του πορεία.
Στα Πετράλωνα ο Αυγέρης Πάσχος με το ήθος και την εργατικότητα του απέκτησε μόνο φίλους και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν. Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Αυγέρη Πάσχου στη τεχνική ηγεσία των Πετραλώνων οι παράγοντες της ομάδας ήδη έχουν αρχίσει επαφές με προπονητές και στόχος είναι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στο 10/11 Ιανουαρίου η ΑΕ Πετραλώνων να παρουσιαστεί με το νέο προπονητή στην αγωνιστική δράση.