ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Δεν κάνουν για το… Τρία ξεριζωμένα – Άνω γάργαρα νερά και θα σφυρίξουν Κομπότη, Μπέο και Σπανό;

Η ΚΕΔ (λέει) θέλει να ανεβάσει μπόλικους διαιτητές το καλοκαίρι. Ζακέτα να πάρουν! Και κάτι πιο «χοντρό». Θα βάλει ψύχρα!
Διαιτησία: Δεν κάνουν για το… Τρία  ξεριζωμένα – Άνω γάργαρα νερά και θα σφυρίξουν Κομπότη, Μπέο και Σπανό;

Διαιτησία: Φήμες θέλουν την ΚΕΔ να εξετάζει το ενδεχόμενο να ανέβουν το καλοκαίρι στην Super League… 5, 7, 9 διαιτητές από την Β’ Εθνική!  Παρόλα αυτά, η Επιτροπή βάζει ρέφερι από τον πίνακα της ανώτατης κατηγορίας να παίξουν τα «δύσκολα» ματς των play off και των play out της Super League 2.

Σφυρίζουν «καπάκι» Κατσικογιάννης, Τσαγκαράκης και Κατοίκος. Ο πρώτος μάλιστα συμπληρώνει… καρέ στο σερί στη Β’Εθνική. Τρίλιζα κάνουν οι άλλοι τρεις! Ο Κατοίκος δε, μετά από μια τραγική διαιτησία στο Καλλιθέα – ΠΑΟΚ έχει πάρει δύο σερί ορισμούς στη Β’ Εθνική και ενδιάμεσα και ορισμό… μπόνους στο εξωτερικό ως 4ος του Παπαπέτρου σε παιχνίδι Εθνικών ομάδων Κ21 (Ισπανία – Tσεχία 2-2).

Πως γίνεται να θέλει η ΚΕΔ να ανεβάσει το καλοκαίρι τόσους πολλούς διαιτητές όπως οι Ματσούκας, Γιαννουκάς, Φίτσας, Koυκούλας (τόσο ψάρι έχει στη Μυτιλήνη),  Ντάουλας, Τικόζογλου, Κόκκινος (όχι ο Power Ranger, o άλλος από την Χαλκιδική), Μέγας (είσαι Κύριε), Αντωνίου, Τσιοφλίκη (αν βγάλουν κάποια στιγμή τα τεστ. Ειδικά για την πρώτη προβλέπεται… περιοδεία το καλοκαίρι ανα την Ελλάδα για να βρεθεί το timing) και να μην τους εμπιστεύεται να σφυρίξουν παιχνίδια τύπου… Τρία ξεριζωμένα – Ανω γάργαρα νερά!

Δεν κάνουν για το… Κεραμίδι – Διαγόρας και θα μπορούν να σφυρίξουν τον Μπέο (αν μείνει), τον Κομπότη και τους υπόλοιπους «μικρούς» της Α’ Εθνικής; Για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη (τον Παναθηναϊκό δεν τον βάζουμε. Το καλοκαίρι θα βάλουν και παιδότοπο στα αποδυτήρια για τους διαιτητές που θέλουν να παίρνουν μαζί και τα παιδιά τους) δεν αναρωτιόμαστε ούτε σε ρητορικό επίπεδο! Τσισάκια!

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης : Έχει πιάσει το νόημα ο Μανόλο Χιμένεθ

Άρης : Έχει πιάσει το νόημα ο Μανόλο Χιμένεθ

Θεωρεί ο Μανόλο Χιμένεθ ότι έχει βρει τον τρόπο για να συνεχίσει ο Άρης την ανοδική του πορεία στη σεζόν…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Όταν ο Ελ Κααμπί… φωνάζει παρών στο τέλος!

Ολυμπιακός: Όταν ο Ελ Κααμπί… φωνάζει παρών στο τέλος!

Ο Ελ Κααμπί πάντα… χτυπάει στα κρίσιμα στο τέλος!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρυσή Μπάλα: Ειρωνείες Νεϊμάρ για τη θέση του Ραφίνια!

Χρυσή Μπάλα: Ειρωνείες Νεϊμάρ για τη θέση του Ραφίνια!

Δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος ο Νεϊμάρ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Φήμες από Ιταλία για Ντε Ρόσι!

Παναθηναϊκός: Φήμες από Ιταλία για Ντε Ρόσι!

Μπορεί ο Ντε Ρόσι να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Γιούνγκ Μπόις: Αυτός σφυρίζει την πρεμιέρα των «πράσινων» στο Europa League!

Παναθηναϊκός – Γιούνγκ Μπόις: Αυτός σφυρίζει την πρεμιέρα των «πράσινων» στο Europa League!

Ποιος θα είναι ο ρέφερι στο Παναθηναϊκός - Γιούνγκ Μπόις!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Κοϊτά δείχνει να μην μπορεί στο 10

ΑΕΚ: Ο Κοϊτά δείχνει να μην μπορεί στο 10

Ο Κοϊτά φάνηκε στο ματς της ΑΕΚ στη Λάρισα, πως δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στο 10 και αυτό είναι θέμα αγωνιστικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Χωρίς… ανάσα – Το αδιανόητο πρόγραμμα που ακολουθεί!

Ολυμπιακός: Χωρίς… ανάσα – Το αδιανόητο πρόγραμμα που ακολουθεί!

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πρόγραμμα… βουνό χωρίς πολλά περιθώρια λάθους!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρυσή Μπάλα: Η Γαλλία έπιασε την Αργεντινή στην κορυφή των κατακτήσεων!

Χρυσή Μπάλα: Η Γαλλία έπιασε την Αργεντινή στην κορυφή των κατακτήσεων!

Γαλλία και Αργεντινή έχουν πλέον τις περισσότερες Χρυσές Μπάλας!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Έρχεται το Σιπιόνι – Έσε στο κέντρο και όλοι περιμένουν τι θα δουν

Ολυμπιακός: Έρχεται το Σιπιόνι – Έσε στο κέντρο και όλοι περιμένουν τι θα δουν

Σιπιόνι και Έσε ετοιμάζονται να γίνουν το αργεντίνικο δίδυμο - τείχος - του Ολυμπιακού και ο Μεντιλίμπαρ τους προορίζει για τα δύσκολα.

Ποδόσφαιρο