ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ο… Έλληνας Λουτσέσκου, Άκης Μάντζιος!

Κι όμως! Ο Μάντζιος τα έβαλε με τους διαιτητές του Άρης - Athens Kallithea.
Διαιτησία: Ο… Έλληνας Λουτσέσκου, Άκης Μάντζιος!

Το «βιολί» του ο Μάντζιος! Είχε πάλι κάτι να πει για τη διαιτησία. Εκτείθεται ο… Έλληνας Λουτσέσκου που έχει πλήρη άγνοια κανονισμών.

Καημό το έχουμε να περάσει αγωνιστική και να μην κάνει τα… γραφικά του ο Άκης Μάντζιος για τη διαιτησία. Με τον… καημό μείναμε και στο Άρης – Athens Kallithea. Eξαιρετική χρονιά διάγει ο προπονητής του Άρη, φοβερή δουλειά, έχοντας πρώτη την ομάδα του στην βαθμολογία, αλλά με τη διαιτησία δεν συναντήθηκε ποτέ. Από το… στενά εκείνος, από τους κεντρικούς ο κανονισμός!

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης κλήθηκε στο VAR για ένα χέρι του Χουάνκαρ πριν το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Άρη στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου. Την ώρα που πήγε στο μόνιτορ ο Κρητικός ρέφερι ο Μάντζιος έκανε την… παράσταση του. «Για το πέναλτι σε φώναξε ο Παπαπέτρου. Για την κόκκινη δεν σε φώναξε ο Παπαπέτρου».

Και στο τέλος του αγώνα πάλι το… βιολί του. «Για μένα είναι κόκκινη κάρτα στον Πασαλίδη», έλεγε στον Τσαγκαράκη, ο οποίος του απαντησε. «Για μένα δεν είναι κόκκινη, τι να κάνουμε τώρα».

Και προφανώς έχει δίκιο ο ρέφερι, αφού στην προκειμένη περίπτωση δεν τηρούνταν όλα τα κριτήρια του DOGSO. Να σημειωθεί οτι είναι και ο μοναδικός κανονισμός που απαιτεί όλα τα κριτήρια για να θεωρηθεί μια περίπτωση ως ανακοπή προφανούς ευκαιρίας για γκολ. Ο Ντιαντί είναι στη… γραμμή του πλαγίου άουτ, όταν τον ανέτρεψε ο Πασαλίδης με την μπάλα να έχει κατεύθυνση παράλληλα με τη γραμμή, ενώ στον άξονα και σχεδόν στην ίδια ευθεία βρίσκεται παίκτης του Άρη.

Ο Λανουά στο μίτινγκ με τους διαιτητές σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση και ανέφερε οτι αν ο Τσαγκαράκης έβγαζε κόκκινη δεν θα ήταν αποδεκτή και ο Παπαπέτρου θα έπρεπε να τον φωνάξει για να την αλλάξει σε… κίτρινη!

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Γιατί δεν είπε καλή κουβέντα για τον Μουζακίτη ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Γιατί δεν είπε καλή κουβέντα για τον Μουζακίτη ο Μεντιλίμπαρ

Είχε λόγο ο Μεντιλίμπαρ που το έκανε αν και λατρεύει του μικρούς και του αρέσει να δουλεύει με αυτούς και πάντα τους επιβραβεύει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Έπιασε το κόλπο του Μεντιλίμπαρ στην Αστάνα και είχε και λίγο από Άρη μέσα

Ολυμπιακός νέα: Έπιασε το κόλπο του Μεντιλίμπαρ στην Αστάνα και είχε και λίγο από Άρη μέσα

Τα είχε σκεφτεί ο Βάσκος και δεν ήρθε τυχαία η νίκη (0-1) του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το μόνο λάθος του Μεντιλίμπαρ που πήγε να πληρώσει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός νέα: Το μόνο λάθος του Μεντιλίμπαρ που πήγε να πληρώσει ο Ολυμπιακός

Όμως είπαμε. Αυτός είναι ο Μεντιλίμπαρ. Ζει και... πεθαίνει με τον δικό του κώδικα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Φουλ για αριστερό μπακ

Παναθηναϊκός: Φουλ για αριστερό μπακ

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ και μάλιστα οι εξελίξεις τρέχουν αρκετά άμεσα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: «Γουρλής» ο Ισπανός διαιτητής αλλά τρελάθηκε με την διαιτησία του ο Μεντιλίμπαρ – Του τα… έσουρε στη γλώσσα τους

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: «Γουρλής» ο Ισπανός διαιτητής αλλά τρελάθηκε με την διαιτησία του ο Μεντιλίμπαρ – Του τα… έσουρε στη γλώσσα τους

Μάλιστα η τσαντίλα του Μεντιλίμπαρ ήταν τέτοια που συζητούσε σε έντονο ύφος με τον συμπατριώτη του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποδόσφαιρο: Συγκλονιστικός ο Ορτέγκα στην καλύτερή του εμφάνιση ανασταλτικά με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο: Συγκλονιστικός ο Ορτέγκα στην καλύτερή του εμφάνιση ανασταλτικά με τον Ολυμπιακό

Χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά σε επίπεδο Champions League ο Ορτέγκα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς πρέπει να πάρει ανάσες

ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς πρέπει να πάρει ανάσες

Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Λούκα Γιόβιτς το καθοριστικό 9άρι που αναζητούσε αλλά θα πρέπει να γίνει και διαχείριση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός σήμερα – Ανδρέας Δημάτος: Η νίκη στην Αστάνα «ξεκλειδώνει» προνόμια για τον Ολυμπιακό στην επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν

Ολυμπιακός σήμερα – Ανδρέας Δημάτος: Η νίκη στην Αστάνα «ξεκλειδώνει» προνόμια για τον Ολυμπιακό στην επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν

Η νίκη στην Αστάνα «ξεκλείδωσε» ένα από τα πιο κομβικά δεδομένα για τον Ολυμπιακό στο UEFA Ranking: την προσπέραση της Μπόντο Γκλιμτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λανουά : Δύο πέναλτι στη Λάρισα – Χέρι ο Ζοάο Μάριο πριν το γκολ της ΑΕΚ – Παράβαση ο Διούδης

Λανουά : Δύο πέναλτι στη Λάρισα – Χέρι ο Ζοάο Μάριο πριν το γκολ της ΑΕΚ – Παράβαση ο Διούδης

Ο Στεφάν Λανουά παρουσίασε την καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 13ης αγωνιστικής της Super League

Ποδόσφαιρο