Διαιτησία: Oι Γερμανοί ξανάρχονται για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρης – Παναθηναϊκός
Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γερμανός Στέγκεμαν στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο συμπατριώτης Τσβάιερ στο Άρης – Παναθηναϊκός.
Γερμανοί διαιτητές θα σφυρίξουν τα δύο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League. Στέγκεμαν στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Τσβάιερ στο Άρης – Παναθηναϊκός.
Δύο Γερμανούς διαιτητές φέρνει η ΚΕΔ για τα δύο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ο γνώριμος και άχαστος για τον ΠΑΟΚ, Στέγκεμαν θα σφυρίξει το παιχνίδι του δικέφαλου του βορρά με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.
Tέταρτη φορά θα παίξει τον ΠΑΟΚ ο Στέγκεμαν. Είχε προηγηθεί το ματς με την Χάιντουκ (3-0) η ήττα από την Στεάουα στη Τούμπα (0-1), η λευκή ισοπαλία με τον Άρη στο Χαριλάου (0-0) και η πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού τον περασμένο Απρίλιο στη Τούμπα (2-1).
Ο συμπατριώτης του Τσβάιερ θα σφυρίξει λίγο νωρίτερα το Άρης – Παναθηναϊκός. Είχε σφυρίξει και το περσινό 1-1 των δύο ομάδων για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.
Σάββατο 18/10
17.00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός: Διαιτητής: Τσαγκαράκης, Βοηθοί: Μεϊντανάς, Παπαδάκης, 4ος: Κόκκινος, VAR: Φωτιάς, AVAR: Μέγας.
19.30 Ατρόμητος – Λεβαδειακός: Διαιτητής: Μόσχου, Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Χριστοδούλου, 4ος: Μυλοπούλου, VAR: Ευαγγέλου, AVAR: Παπαπέτρου.
20.00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Διαιτητής: Κατοίκος, Βοηθοί: Απτόσογλου, Κολλιάκος, 4ος: Κουκούλας, VAR: Τζήλος, AVAR: Τσιοφλίκη.
Κυριακή 19/10
16.00 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά: Διαιτητής: Ματσούκας, Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Κορώνας, 4ος: Ανδριανός, VAR: Παπαπέτρου, AVAR: Κουμπαράκης.
17.30 Βόλος – Πανσερραϊκός: Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος: Γιουματζίδης, VAR: Παπαδόπουλος, AVAR: Πουλικίδης.
19.30 Άρης – Παναθηναϊκός: Διαιτητής: Τσβάιερ, Βοηθοί: Κέμπτερ, Ντίετζ, 4oς: Τσιμεντερίδης, VAR: Περλ, AVAR: Τζήλος.
21.00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Διαιτητής: Στέγκεμαν, Boηθοί: Γκουνς, Αχμέλερ, 4ος: Πολυχρόνης, VAR: Κόρτους, AVAR: Ευαγγέλου.