ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ούτε στο Αζερμπαϊτζάν είναι ο Μάριν, ούτε το συμβόλαιο ήταν το πρόβλημα – Στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ – Δεν θα γίνει Μπένετ ο Καπέλα!

Το όχι του Μάριν που επιβεβαίωσε το Sportime, το συμβόλαιο του που δεν ήταν ο λόγος της άρνησης. Τα είπε με Μπαλτάκο ο Φρόιντφελντ. Δεν παραιτείται ο Καπέλα.
Διαιτησία: Ούτε στο Αζερμπαϊτζάν είναι ο Μάριν, ούτε το συμβόλαιο ήταν το πρόβλημα – Στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ – Δεν θα γίνει Μπένετ ο Καπέλα!

Διαιτησία: Τα έμπλεξε με τον Μάριν ο Μπαλτάκος. Μπορούσε, αλλά δεν ήθελε να έρθει ο Ισπανος. Ήρθε όμως ο Φρόιντφελντ που τα είπε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Μόνο με αποζημίωση θα φύγει ο Καπέλα.

Διαιτησία: «Δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν απόρριψη προτάσεων της ΕΠΟ για συνεργασία με ξένους διαιτητές ως προς τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα». Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ την Τετάρτη 4/10.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, έξι μέρες αργότερα, ο Τάκης Μπαλτάκος παραδέχθηκε οτι πρώτη επιλογή ήταν ο Χουάν Μαρίν, ο Ισπανός συνεργάτης του Περέιρα στην ΚΕΔ.

Σωστό, επιβεβαίωνοντας και το Sportime το οποίο αποκάλυψε οτι ο Μάριν δέχθηκε τηλέφωνο από τον Μπαλτάκο, αλλά αρνήθηκε την πρόταση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από εκεί και μετά, όμως όσα ειπώθηκαν δια στόματος προέδρου της Ομοσπονδίας, είτε δεν ισχύουν, είτε δεν είναι η πραγματικότητα.

Ο Μάριν έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καζακστάν και όχι Αζερμπαϊτζάν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό δεν αποτελεί το λόγο της άρνησης του Ισπανού να επιστρέψει στη χώρα μας!

Λύση θα μπορούσε να βρεθεί, αν ο Μάριν το έβλεπε ζεστά. Ο Ισπανός δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και επικαλέστηκε μάλιστα και τον εγγονό του, για την επιστροφή του στη χώρα του μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το Καζακστάν.

Διαιτησία: Ήρθε στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ!

Τελικά, μετά το άκυρο του Μάριν, ο Μπαλτάκος στράφηκε στον Πίτερ Φρόιντφελντ. Προσωπική επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ, τον οποίο δεν γνώριζε, αλλά του είχε προταθεί ως όνομα και είχε μιλήσει μάλιστα μαζί του, και πριν αναλάβει ο Μπένετ!

Ο Σουηδός βρέθηκε στην Ελλάδα και την Πέμπτη συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τα διαδικαστικά. Το συμβόλαιο του θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και οι αποδοχές του θα είναι πάνω απο εκείνες του Μπένετ και κάτω από εκείνες του Κλάτενμπεργκ. Ο πρώτος έπαιρνε ένα 15άρι τον μήνα και ο δεύτερος 25 χιλιάρικα!

Δεν παραιτείται ο Καπέλα!

Όταν έγραφαν οτι ο Ζοάο Καπέλα προαλείφεται για αρχιδιαιτητής, το Sportime αποκάλυπτε οτι όχι μόνο δεν είναι υποψήφιος, αλλά παίζει και να φύγει κι αυτός! Ο ΠΑΟΚ για τους δικούς του λόγους δεν τον θέλει και ζητάει την αντικατάσταση του. Έχει ήδη ενημερωθει ο νέος αρχιδιαιτητής και ψάχνει για VAR manager στο εξωτερικό. Φυσικά όχι συμπατριώτη του, αφού στη Σουηδία δεν έχουν VAR.

Πάντως ο Καπέλα που έμεινε για τα χρήματα, το ξεκαθαρίζει. Δεν πρόκειται να γίνει Μπένετ. Τι σημαίνει αυτό; Οτι δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Μόνο με αποζημίωση θα μας αδειάσει την γωνιά!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τι είχε γίνει όταν οπαδός του ΟΦΗ πήρε τον Τσουκαλά 13 φορές!

Τι είχε γίνει όταν οπαδός του ΟΦΗ πήρε τον Τσουκαλά 13 φορές!

Οπαδός του ΟΦΗ είχε βγάλει... εκτός εαυτού τον Τάκη και τον Άκη στην εκπομπή «Άντε γεια».

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Λυκογιάννης: Έγραψε ιστορία!

Μπάμπης Λυκογιάννης: Έγραψε ιστορία!

Η Μπολόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το 1974 και ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι πλέον μέρος της ιστορίας της, γράφοντας τη δική του ξεχωριστή σελίδα στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Έλληνες του εξωτερικού
World Football: Γιατί η Ουρουγουάη φοράει τέσσερα αστέρια στη φανέλα της; – Δεν είναι όλα Μουντιάλ

Γιατί η Ουρουγουάη φοράει τέσσερα αστέρια στη φανέλα της; – Δεν είναι όλα Μουντιάλ

Όχι, δεν έχει τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα. Κι όμως, η FIFA της το επέτρεψε. Γιατί η Ουρουγουάη συνεχίζει να φορά τέσσερα αστέρια στη φανέλα της;

World Football
Ποδόσφαιρο: Ξέρεις πόσα απίθανα έγιναν στο ποδόσφαιρο το 2004; – Δεν είναι μόνο το Euro της Ελλάδας!

Ξέρεις πόσα απίθανα έγιναν στο ποδόσφαιρο το 2004; – Δεν είναι μόνο το Euro της Ελλάδας!

Το θυμάσαι; Ήσουν καν εκεί; Το 2004 δεν ήταν απλώς μια χρονιά – ήταν το πιο «κουφό» ποδοσφαιρικό έτος που ζήσαμε ποτέ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτός θα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό Β’

Αυτός θα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό Β’

Ο κύβος ερρίφθη για τον προπονητή στον Ολυμπιακό Β’ που επανέρχεται τη νέα σεζόν στην Ολυμπιακή καθημερινότητα…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League play out – Βαθμολογία:  Στη Super League 2 η Athens Kallithea – «Αγγαρεία» οι τελευταίες αγωνιστικές

Super League play out – Βαθμολογία: Στη Super League 2 η Athens Kallithea – «Αγγαρεία» οι τελευταίες αγωνιστικές

Ούτε μαθηματικές πλέον η ελπίδες της Καλλιθέας που υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League play out: «Έπεσε» η Athens Kallithea, διακοπές Βόλος και Πανσερραϊκός!

Super League play out: «Έπεσε» η Athens Kallithea, διακοπές Βόλος και Πανσερραϊκός!

Υποβιβάστηκε η Athens Kallithea. Τυπική διαδικασία οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των play out.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτά έφταιξαν και ο Λεβαδειακός κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στα πλέι άουτ

Αυτά έφταιξαν και ο Λεβαδειακός κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στα πλέι άουτ

Πώς εξήγησε την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ποδόσφαιρο