ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ούτε τον «πυρετό» του – Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε του ΑΕΚ – Λαμία

Η πενηνταρίσια διαιτησία του Πουλικίδη στο ΑΕΚ - Λαμία και η γκίνια στο φινάλε της αναμέτρησης στην OPAP Arena.
Διαιτησία: Ούτε τον «πυρετό» του – Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε του ΑΕΚ – Λαμία

Eξαιρετική διαιτησία έκανε ο Πουλικίδης στο ΑΕΚ – Λαμία. Και τα «σπόρια» που λέει ο λόγος, τα έκοψε στη μέση. Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε από πλευράς γηπεδούχων και το γκολ του Φουρτάδο που ήταν κανονικότατο και δεν χρειαζόταν τόσο… τσεκάρισμα.

Πως αλλάζουν τα πράγματα! Εκεί που οι διαιτητές περνούσαν κάπως δύσκολα πέρσι, φέτος τα κόζια είναι διαφορετικά. Ο Πουλικίδης στο ΑΕΚ – Λαμία έκανε μια πολυ καλή διαιτησία και κύριος πήγε, κύριος έφυγε. Όπως και η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Οk, κάποια παραπονα έγιναν, αλλά καμία σχέση για τους μυημένους. Η αλήθεια είναι οτι ο βορειοελλαδίτης ρέφερι σφύριξε 50-50 αυστηρά και ακομα και τα «σπόρια», τα μοίρασε στη μέση. Ούτε τον πυρετό του, που λένε δεν έδωσε στους γηπεδούχους.

Το γκολ της Λαμίας καθαρό και κακώς άργησε το confirmation από το VAR. Υπάρχει  accidentally επαφή με το χέρι, αλλά το τέρμα είναι κανονικό. Μόνο αν σκοράρει αμέσως ο ποδοσφαιριστής στον οποίο βρίσκει η μπάλα στο χέρι του, το γκολ ακυρώνεται.

Στο τέλος κάτι λίγα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για κάποια φάουλ που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους, αλλά πολύ χαλαρά. Kαι στην… υποδοχή τίποτα το ιδιαίτερο. Το 50-50 ζήτησαν. Φέτος στην ΑΕΚ έχουν πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουν από τα 2-3 φάουλ που δεν τους έδωσε ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Διαβάστε τα όσα αποκαλύπτει το «Κοράκι» για τη διαιτησία στη e-Sportime, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει από τον περσινό Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια διαιτησία που δεν χρειαζόταν καν να ασχοληθεί, θεώρησε η Ελένη Λαμπαδαρίου πως ήταν αυτή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, ο Μπενίτεθ πήρε το... πορτοφόλι του Μεντιλίμπαρ και έφυγε από το Καραϊσκάκης με μια νίκη που ήταν αποτέλεσμα καθαρής τακτικής υπεροχής.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παίκτης προς παίκτη ο αναλυτικός σχολιασμός στο ντέρμπι αιωνίων

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παίκτης προς παίκτη ο αναλυτικός σχολιασμός στο ντέρμπι αιωνίων

Το ματς διαβάζεται στη λεπτομέρεια, από το βλέμμα του Τζολάκη, ως το γκολ του Ταμπόρδα και τις χαμένες φάσεις που έκριναν την βραδιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο MEGA το αγαπημένο θέμα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και τα όσα ακούει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Είναι μεγάλο το λάθος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ροντινέι στα εξτρέμ και τον Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο