ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Το γκολ του Χάμες δεν ακυρώνεται ποτέ – Εκτός παιχνιδιού ο VAR – Γι’ αυτό σφύριξε ο Διαμαντόπουλος! (vid)

Κανονικό το γκολ του Χάμες στην Νίκαια. Ο VAR δεν μπορούσε να παρέμβει. Γιατί το ακύρωσε ο Διαμαντόπουλος.
Διαιτησία: Το γκολ του Χάμες δεν ακυρώνεται ποτέ – Εκτός παιχνιδιού ο VAR – Γι’ αυτό σφύριξε ο Διαμαντόπουλος! (vid)

Διαιτησία: Το ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ του Παπασταθόπουλου και ρεκόρ λαθών που έκανε σε μια φάση ο Διαμαντόπουλος.

Διαιτησία: Εύκολο το βράδυ που είχε ο Ολυμπιακός στη Νίκαια. 2-0 τον Ιωνικό με Mπακαμπού και Φορτούνη να «καθαρίζουν» μέσα σε έξι λεπτά την υπόθεση νίκη.

Πριν το γκολ του Μπακαμπού στο 34′, ο Χάμες Ροντρίγκες είχε βρει δίχτυα με κεφαλιά στο 26′, αλλά ο διαιτητής Δαιαμαντόπουλος το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ του Παπασταθόπουλου στον Μασάς.

Μάλιστα ο διεθνής ρέφερι δεν έκανε delay στη φάση, σφύριξε πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα με συνέπεια να μην μπορεί να παρέμβει ο VAR Mανούχος.

Τριπλό το λάθος για τον Αρκά ρέφερι. Εκτός από το οτι δεν μπορούσε να διορθωθεί το όποιο λάθος από τον Video Assistant Referee, ακύρωσε ένα γκολ για μια ανύπαρκτη παράβαση.

Στην επίμαχη φάση ο Παπασταθόπουλος προσπαθεί ν’ αποφύγει τον Μασάς ο οποίος δείχνει να θέλει να «κρατήσει»/ μπλοκάρει την προώθηση του αντιπάλου του, μέσα στην περιοχή.

Είναι ξεκάθαρο ότι Παπασταθόπουλος δεν διαπράττει καμιά παράβαση έναντι του αντιπάλου, επομένως το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό χωρίς κανένα ίχνος παραβατικότητας.

Το τρίτο λάθος που έκανε ο Διαμαντόπουλος είναι οτι δεν εφάρμοσε τις πρακτικές οδηγίες. Να ενεργήσει προληπτικά, πριν την εκτέλεση του φάουλ και να σταματήσει τη διαδικασία για να προειδοποιήσει τον ή τους παραβάτες παίκτες.

Στην συγκεκριμένη φάση όλα τα παραπάνω έρχονται να «καλυφθούν» από τον κανόνα του πλεονεκτήματος αφού, όπως φαίνεται από το βίντεο, το φάουλ γίνεται από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας που εν τέλει δέχεται το γκολ.

Προφανώς και ο διαιτητής ήθελε να σταματήσει μια φάση που ξεκινάει από ένα αυστηρό στα όρια του ανύπαρκτου φάουλ που είχε σφυρίξει εις βάρος του Ιωνικού, από το οποίο ξεκίνησε η φάση στην οποία ο Ροντρίγκες σκόραρε με το κεφάλι.

Τέσσερα λάθη σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα είναι πάρα πολλά!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Στο πολύ κακό πρόσωπο που δείχνει ο Ελ Κααμπί στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πανούτσος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από το γεγονός πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είχε και πολλά να πεις από τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Τα μεγάλα παιχνίδια εξελίσσονται σε μόνιμο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν μόλις μία νίκη στα ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

Ένας 23χρονος ο Μικέλ Αρτέτα, ηγέτης μέσα στο γήπεδο, έδειχνε ήδη στοιχεία προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλευτεί το ματς που εκκρεμεί, μπορεί να προσπεράσει και αυτός τους Πειραιώτες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός και κάπως έτσι ήρθε η γιούχα από την εξέδρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Η εικόνα της βαθμολογίας δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Ποδόσφαιρο