«Δίκασε» τον Παναθηναϊκό ο Καρπετόπουλος – «Άγνοια για το τι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα»
Τι ανέφερε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για το Κηφισιά – Παναθηναϊκός!
Τα όσα είδε στο Κηφισιά – Παναθηναϊκός σχολίασε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, με τους «πράσινους» να έχουν ένα ακόμα στραβοπάτημα και να γνωρίζουν την ήττα με 3-2.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, πήρε τον λόγο φυσικά στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live» μέσα από στη συχνότητα του MEGA και έδειξε αρκετά μπερδεμένος.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι ο Ρουί Βιτόρια δεν πρέπει να φύγει, αφού βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική της Super League 1, αλλά έχει τεράστιες ευθύνες.
Ο Πορτογάλος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Αντώνης Καρπετόπουλος, δείχνει ότι θέλει να… βγάλει τους παίκτες που έφερε με δική του ευθύνη, ακόμα και αν αυτό κοστίζει στην ομάδα.
Από κει και πέρα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης, όπου χρειάστηκε παίξει άμυνα και έτσι προκρίθηκε, με την ομάδα που εμφανίζεται στην Ελλάδα και δείχνει να έχει άγνοια για το τι πρέπει να κάνει, που είναι να δημιουργήσει, να σκοράρει και να πάρει νίκες.