ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημήτρης Καλοσκάμης : Χαμένος ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός…

Η ΑΕΚ κέρδισε τη μάχη για τον Δημήτρη Καλοσκάμη, προσφέροντας περισσότερα. Ο Ολυμπιακός δεν εκτέθηκε. Ο Παναθηναϊκός όμως, τον είχε και τον έχασε, ναι...
Δημήτρης Καλοσκάμης : Χαμένος ο Παναθηναϊκός, όχι ο Ολυμπιακός…

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης κατέληξε στην ΑΕΚ, σε μια μεταγραφή που είχε παρασκήνιο, ενδιαφέρον και… ξεκάθαρους νικητές και ηττημένους. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε, έκανε την προσπάθειά του, αλλά δεν μπήκε σε πόλεμο τιμών. Το 1 εκατ. + που πρόσφερε ήταν το ταβάνι του στην τελική αξιολόγηση.

Η ΑΕΚ πλήρωσε παραπάνω και τον πήρε. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν τον διεκδίκησε – γιατί τον είχε. Και τον άφησε να φύγει χωρίς ποτέ να τον δει στην πρώτη ομάδα. Για ακόμη μια φορά, το χαμένο στοίχημα δεν είναι αυτό που δεν κέρδισες. Είναι αυτό που άφησες να φύγει από τα χέρια σου.

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης ανήκει πλέον στην ΑΕΚ. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, με την εκρηκτική πρώτη επαφή, το σπάνιο ταλέντο στο «κόλλημα» της μπάλας είπε πέρυσι ένα ηχηρό «όχι» στον Παναθηναϊκό.

Επέλεξε να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, να κυνηγήσει τον χρόνο και την ευκαιρία στον Ατρόμητο. Εκεί βρήκε ρόλο, εμπιστοσύνη, ρυθμό. Και σήμερα, κάνει το μεγάλο βήμα: από το Περιστέρι, στα Σπάτα.

Ο Παναθηναϊκός; Έμεινε με τα τροφεία. Ένα οικονομικά αμελητέο ποσό, τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό κόστος ήταν πολύ μεγαλύτερο: έχασε έναν παίκτη που δεν πήρε ποτέ ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, αλλά που εκτός «πράσινων» συνόρων επιβεβαίωσε όλα όσα όσοι τον δούλευαν χρόνια στις ακαδημίες ήξεραν καλά. Μάλιστα τον είδε να του στερεί και μια νίκη στην κανονική διάρκεια, ισοφαρίζοντας προς το τέλος το ματς στο ΟΑΚΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε φαίνεται πως θα είναι η τελευταία. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να πέφτει στον ίδιο λάκκο κάθε φορά: αναπτύσσει νεαρούς με προοπτική, τους αναδεικνύει στα χαμηλά στρώματα, αλλά διστάζει να τους δώσει ρόλο στην πρώτη ομάδα. Και τελικά, τους βλέπει να φεύγουν. Άλλοτε για λιγότερα, άλλοτε — όπως τώρα — για πολύ περισσότερα.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ

Agent Greek

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Σημαντικό το ζήτημα που προέκυψε για την ΑΕΚ μετά το ματς στην Τρίπολη, μια και τέσσερις παίκτες έχουν κίτρινες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα δύο μπακ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι και Έλληνες!

Τα δύο μπακ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι και Έλληνες!

Το δίδυμο στα μπακ που ονειρεύονται στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

Μαζεύτηκαν πολλοί και δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Ο Νίκολιτς σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Ελίασον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναιτωλικός: Ο Βραζιλιάνος που ετοιμάζεται για τρίτη θητεία!

Παναιτωλικός: Ο Βραζιλιάνος που ετοιμάζεται για τρίτη θητεία!

Έτοιμος για τρίτη θητεία στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το έξτρα πριμ στον Γιόβιτς μετά τα τέσσερα γκολ που έβαλε στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Όταν τα… άκουγε ο Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Όταν τα… άκουγε ο Λουτσέσκου!

Όταν ο Λουτσέσκου τα άκουγε για Μεϊτέ και.. Σιώπη!

Ποδόσφαιρο