ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εχει όπλο τα video, ανοικτή σε κλήση Κομίνη

Να λάμψει η αλήθεια ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ στο υπόμνημα των 50 σελίδων που κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων
Εχει όπλο τα video, ανοικτή σε κλήση Κομίνη

Το φως της δημοσιότητας είδε το υπόμνημα των 50 σελίδων που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επιτροπή εφέσεων.

Σύμφωνα με αυτό, η Ενωση ζητά να ληφθεί υπόψιν όλο το οπτικό υλικό αλλά και να κληθεί για κατάθεση ο ίδιος ο διαιτητής Κομίνης (κάτι που ζητάει και ο ΠΑΟΚ), προκειμένου να λάμψει -όπως τονίζει- η αλήθεια.

Μέσα στο υπόμνημα που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι», καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ, με αποδεικτικά στοιχεία το βίντεο, αλλά και το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων.

Επίσης, γίνεται αναφορά στο ότι στη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Η ΑΕΚ εμφανίζεται ανοικτή στο να καταθέσει ο Γιώργος Κομίνης και να διευκρινίσει ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι είναι η είσοδος Σαββίδη με όπλο και με τη συνοδεία της ασφάλειάς του στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή (μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ) και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

Επίσης στο υπόμνημα υπάρχει αναφορά στο ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε live μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης.

Ένα περιστατικό που καταδικάστηκε από UEFA και FIFA, που δυσφήμησε την Ελλάδα στο διεθνή Τύπο και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο απειλής με GREXIT.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε λόγο για καθαρό γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για τις κάρτες…

Ποδόσφαιρο
Must Read: Μαρμαράς – Ιερισσός: Απίστευτο! Δύο γκολ με ψαλιδάκια από παίκτες άνω των 40 ετών και η Ιερισσός έφυγε με διπλό και αέρα πρωταθλητή.

Μαρμαράς – Ιερισσός: Απίστευτο! Δύο γκολ με ψαλιδάκια από παίκτες άνω των 40 ετών και η Ιερισσός έφυγε με διπλό και αέρα πρωταθλητή.

Μαρμαράς - Ιερισσός το ματς που έγραψε ιστορία με δύο ψαλιδάκια από παίκτες άνω των 40 και διπλό το οποίο δίνει αέρα πρωταθλητή στην Ιερισσό!

Must Read
Ποδόσφαιρο: Πόρτο – Ζιλ Βισέντε 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πόρτο – Ζιλ Βισέντε 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πόρτο και Ζιλ Βισέντε αναμετρώνται με φόντο τη βαθμολογία, σε παιχνίδι ελέγχου ρυθμού, πίεσης ψηλά και καθαρών τελικών.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media