Ένας… Βέργος σημαίνει (και) πλάνο Ζάχαβι!

To sportime.gr είχε αποκαλύψει ότι στη λίστα των «πράσινων» βρισκόταν ο Τόμας Πέκχαρτ. Το όνομα του Τσέχου φορ ποτέ δεν βρέθηκε ψηλά στη λίστα των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη. Μετά την ελευθέρας του από τη Χάποελ Μπερ Σεβά οργίασαν οι φήμες ερχομού του στους «πράσινους», κάτι τα οποίο στην έντυπη έκδοση του Sportime ξεκαθαρίζεται...
Ένας… Βέργος σημαίνει (και) πλάνο Ζάχαβι!

To sportime.gr είχε αποκαλύψει ότι στη λίστα των «πράσινων» βρισκόταν ο Τόμας Πέκχαρτ. Το όνομα του Τσέχου φορ ποτέ δεν βρέθηκε ψηλά στη λίστα των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη.

Μετά την ελευθέρας του από τη Χάποελ Μπερ Σεβά οργίασαν οι φήμες ερχομού του στους «πράσινους», κάτι τα οποίο στην έντυπη έκδοση του Sportime ξεκαθαρίζεται ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Αν κι ο Πέκχαρτ αγαπά την Αθήνα, δεν ήταν ποτέ ο Νούμερο 1 εκλεκτός για τη γραμμή κρούσης.

Τελικώς ανακοινώθηκε για 2 χρόνια από τη Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο συνεργάστηκαν και στην ΑΕΚ, κι έτσι τελείωσε η υπόθεση αυτή οριστικά. Τη στιγμή που άνοιξε ακόμη μία. Από τις 20 Ιουλίου η στήλη Agent Greek, στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Sportime, είχε συνδέσει τον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Βέργο.

Ο 22χρονος επιθετικός βρέθηκε μία ανάσα από τη Λαμία, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό που κρατά στα χέρια του, όμως είναι προφανές πως περίμενε κάτι καλύτερο. Έτσι οργίασε η φημολογία για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, με τον πρώην φορ των Ρεάλ Μαδρίτης Β, Έλτσε και Βάσας ν’ αρέσει σε Νταμπίζα-Δώνη.

Η ΠΑΕ διέψευσε οριστική συμφωνία, τονίζοντας πως ο παίκτης έχει απλά προταθεί, ωστόσο αν προχωρήσει στο άμεσο μέλλον η περίπτωσή του δεν αποκλείεται να υπάρχει σύνδεση με το θέμα Καμίλ Γκροσίτσκι, το οποίο παράλληλα «τρέχει» ο Πίνι Ζάχαβι όπως αποκαλύφθηκε από έγκυρες πολωνικές πηγές.

Να καλυφθεί, δηλαδή, η θέση του φορ ενδεχομένως με τον Βέργο και μ’ έναν ακόμη παίκτη (Καμπετσής) και ν’ αποκτηθεί για το «φτερό» ο παικταράς εξτρέμ της Χαλ ως δανεικός. Υπόθεση που παραμένει ενεργή. Ειδάλλως, αν ακολουθηθεί η λύση κάλυψης της θέσης του φορ από ξένο ποδοσφαιριστή, ο Βέργος – εφόσον έρθει – θα προορίζεται για εναλλακτική λύση.

Αυτός είναι το «κλειδί» για τον Γκροσίτσκι

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Πώς ξέρουμε ότι όλοι βλέπουμε τα ίδια χρώματα; Και αν λέμε μπλε αλλά εσύ βλέπεις αυτό που βλέπω εγώ πράσινο;

Πώς ξέρουμε ότι όλοι βλέπουμε τα ίδια χρώματα; Και αν λέμε μπλε αλλά εσύ βλέπεις αυτό που βλέπω εγώ πράσινο;

Μπορεί να λέμε όλοι "κόκκινο", αλλά να μην βλέπουμε το ίδιο πράγμα. Η επιστήμη δεν έχει ακόμη τρόπο να αποδείξει ότι οι χρωματικές μας εμπειρίες είναι κοινές.

ExtraTime
ExtraTime: Ντρεπόταν να ακουμπήσει το αυτί του στο στήθος της. Έτσι γεννήθηκε το στηθοσκόπιο.

Ντρεπόταν να ακουμπήσει το αυτί του στο στήθος της. Έτσι γεννήθηκε το στηθοσκόπιο.

Το στηθοσκόπιο γεννήθηκε από την αμηχανία ενός γιατρού. Ο Ρενέ Λαινέκ δεν ήθελε να ακουμπήσει το στήθος της ασθενούς του. Αντί γι’ αυτό, εφηύρε το εργαλείο που ακούμε σήμερα την καρδιά.

ExtraTime
ExtraTime: Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχήματα, θα είναι η πρώτη χρονιά που Ελλάδα και Κύπρος δεν πέρασαν στον τελικό. Κλαυδία, μην τους κάνεις τη χάρη

Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχήματα, θα είναι η πρώτη χρονιά που Ελλάδα και Κύπρος δεν πέρασαν στον τελικό. Κλαυδία, μην τους κάνεις τη χάρη

Η Ελλάδα έχει περάσει στο παρελθόν με πολύ λιγότερα. Φέτος, ακόμα και χωρίς πρόκριση, το “Αστερόματα” της Κλαυδίας αφήνει κάτι που μένει.

ExtraTime
Media: Eurovision 2025: Γιατί η Κλαυδία είναι ήδη νικήτρια

Eurovision 2025: Γιατί η Κλαυδία είναι ήδη νικήτρια

Πριν καν βγει στη σκηνή της Eurovision, η Κλαυδία Παπαδοπούλου έχει ήδη «κερδίσει». Όχι από επιτροπές ή τηλεφωνικές ψήφους – αλλά γιατί κουβαλάει κάτι πολύ πιο δυνατό: την αγάπη, τη ρίζα και την ιστορία.

Media
Media: Τροχός της Τύχης : Πολύ μακριά…

Τροχός της Τύχης : Πολύ μακριά…

Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Τρύφωνας από τον τελικό του Τροχού της Τύχης…

Media
ExtraTime: Πέρασαν 100 χρόνια μέχρι να καταλάβουν ότι αυτός ο Δράκουλας ήταν ψεύτικος

Πέρασαν 100 χρόνια μέχρι να καταλάβουν ότι αυτός ο Δράκουλας ήταν ψεύτικος

Του έδωσαν τον Δράκουλα για μετάφραση. Τον ξανάγραψε. Άλλαξε πλοκή, ήρωες, ακόμα και τον συγγραφέα. Και κανείς δεν το κατάλαβε για έναν αιώνα.

ExtraTime
Media: Διέρρευσε βίντεο από τη Eurovision : Συγκλονιστικό intro με την Κλαυδία να τραγουδά α καπέλα!

Διέρρευσε βίντεο από τη Eurovision : Συγκλονιστικό intro με την Κλαυδία να τραγουδά α καπέλα!

Τρομερό σκηνικό με την Κλαυδία να τραγουδά ακαπέλα στην πρόβα για την εμφάνισή της στη Eurovision…

Media
Έλληνες του εξωτερικού: Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και Έλληνας στόπερ

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και Έλληνας στόπερ

Η ΑΕΚ το ψάχνει και για τον Έλληνα στόπερ

Έλληνες του εξωτερικού
Media: Eurovision : Ο Νίκος Ευαγγελάτος στη σκηνή μαζί με την Κλαυδία!

Eurovision : Ο Νίκος Ευαγγελάτος στη σκηνή μαζί με την Κλαυδία!

Το έκανε το θαύμα του ο παρουσιαστής του MEGA με αφορμή την ελληνική συμμετοχή της Κλαυδίας στη Eurovision…

Media