ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά: Αυτός είναι ο νέος προπονητής – Επιβεβαίωση Sportime!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Μπράτσο ανακοίνωσε η Κηφισιά.
Κηφισιά: Αυτός είναι ο νέος προπονητής – Επιβεβαίωση Sportime!

Νέο κεφάλαιο ανοίγει η Κηφισιά καθώς ο Νίλσεν αποτελεί παρελθόν και προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει και επίσημα, μετά την ανακοίνωση της ομάδας, ο Κώστας Μπράτσος.

Η Κηφισιά βρίσκεται ουραγός στη βαθμολογία της Super League και στο Sportime σας είχαμε γράψει ήδη για την περίπτωση του Κώστα Μπράτσου και τις συζητήσει που υπήρχαν. Οι δύο πλευρές έσφιξαν τα χέρια και η συνεργασία τους ξεκινάει και επίσημα με στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έλληνας τεχνικός θα έχει δύσκολο έργο για το υπόλοιπο της σεζόν.

H ανακοίνωση της συνεργασίας από την Κηφισιά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Κώστα Μπράτσο.

Ο Κώστας Μπράτσος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Διμηνίου, ενώ ακολούθως εργάστηκε στην Αγία Παρασκευή, τον ΑΣ Σαρακηνό, την Κ20 της Νίκης Βόλου, την ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το 2020 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Βόλου ΝΠΣ αρχικά ως βοηθός του Άνχελ Λόπεθ, του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και του Οσβάλντ Τανσό.

Παράλληλα, καθοδήγησε τον Βόλο ΝΠΣ ως πρώτος προπονητής σε 74 αγώνες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας (21 νίκες, 19 ισοπαλίες, 34 ήττες), αποχωρώντας στις 15 Νοεμβρίου 2023.

Στο επιτελείο του Κώστα Μπράτσου εντάσσονται ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής), ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος (βοηθός προπονητής) και ο Γιάννης Αμανατίδης (επικεφαλής αναλυτής απόδοσης & video analysis), ενώ σε αυτό παραμένουν οι Σεμπάστιαν Λέτο (βοηθός προπονητής), Παναγιώτης Πομώνης (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τοπαλίδης (γυμναστής – προπονητής αποκατάστασης) και Παναγιώτης Τράμπας (αναλυτής).

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες.»

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία του Άρη Καλαμακίου. Ο Γιώργος Μούτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Με διάταξη τριών κεντρικών αμυντικών και έμφαση στην αμυντική ισορροπία, ο Ράφα Μπενίτεθ ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με ξεκάθαρη ανάγκη για νίκη και πολλές σκέψεις από τον Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Με «κλειστά χαρτιά» και περιορισμένες αλλά στοχευμένες αλλαγές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Δύο κρίσιμα ντέρμπι έχει το μενού της 20ης αγωνιστικής της Super League και η Novibet προσφέρει παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Με δοκιμασμένο σχήμα και ελάχιστες αλλαγές, ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι ψάχνει ο Νίκολιτς στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό

ΑΕΚ: Τι ψάχνει ο Νίκολιτς στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό

Με έμφαση στην κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ο Μάρκο Νίκολιτς έχει ξεκάθαρο πλάνο για την ΑΕΚ στις Σέρρες απέναντι στον επικίνδυνο Πανσερραϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα – Αλβέρα 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Μπενφίκα – Αλβέρα 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Μπενφίκα - Αλβέρα με τη γηπεδούχο να ψάχνει επιβεβαίωση, σε ματς όπου το πρώτο γκολ μπορεί να ανοίξει τον δρόμο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης σε μεγάλο ισπανικό βράδυ, με πίεση, ποιότητα και μια έδρα που πάντα μπορεί να γίνει καθοριστικός παράγοντας.

Ποδόσφαιρο