Επιβεβαίωση Sportime – Ορίστηκε η 3η αγωνιστική – Σάββατο Άρης και Ολυμπιακός – Κυριακή η ΑΕΚ – Στον αέρα το Κηφισιά – Παναθηναϊκός!
Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Δεν έχει οριστεί το Κηφισιά - Παναθηναϊκός.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επόμενης (3η) αγωνιστικής της Super League. Σε εκκρεμότητα το Κηφισιά – Παναθηναϊκός, αφού η ομάδα των Βορείων προαστίων δεν έχει βρει γήπεδο.
Το Sportime είχε αποκαλύψει πότε θα διεξαχθούν τα πέντε από τα έξι παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, με την Super League να επιβεβαίωνει το ρεπορτάζ, ανακοινώνοντας επίσημα το πρόγραμμα, το οποίο έχει σε… εκκρεμότητα παραμένει το Κηφισιά – Παναθηναϊκός, αφού η ομάδα των Βορείων προαστίων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα γήπεδο. Η Λαμία που έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα δεν πήρε άδεια, ενώ το Περιστέρι που έχει δηλωθεί ως δεύτερη, θα φιλοξενήσει το Ατρόμητος – Άρης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/9). Η Κηφισιά έχει ζητήσει από την ΑΕΛ να της παραχωρήσει το AEL FC Arena. Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει στο Δ.Σ. της Λίγκας την προσεχή Τρίτη.
Σάββατο θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Βόλος και Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός. Την Κυριακή θα γίνει το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ που σύμφωνα με το πρόγραμμα της λίγκας, θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ και το Λεβαδειακός – ΑΕΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο 13/9
18.00 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
20.00 Παναιτωλικός – Βόλος
20. 00 Ατρόμητος – Άρης
Κυριακή 14/9
18.00 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ
20.00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ
21.30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ