ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Χούμπελ: «Αιχμηρή» απάντηση σε Αυγενάκη για τις εκλογές της ΕΠΟ

Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ με δήλωσή του τόνισε πως η συμφωνία για τις εκλογές της ΕΠΟ ήταν για το καλοκαίρι του 2020 και πως η ομοσπονδία θα πρέπει να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μορφή αθέμιτης πολιτικής παρέμβασης. Η πρόθεση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να προχωρήσει με νομοθετική...
Χούμπελ: «Αιχμηρή» απάντηση σε Αυγενάκη για τις εκλογές της ΕΠΟ

Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ με δήλωσή του τόνισε πως η συμφωνία για τις εκλογές της ΕΠΟ ήταν για το καλοκαίρι του 2020 και πως η ομοσπονδία θα πρέπει να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μορφή αθέμιτης πολιτικής παρέμβασης.

Η πρόθεση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να προχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση των εκλογών σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες- και της ΕΠΟ- για το φθινόπωρο του 2020 προκάλεσε αρχικά την αντίδραση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ με δήλωσή του τόνισε πως η συμφωνία για τις εκλογές της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είχαν συμφωνηθεί για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2020.

Αναλυτικά η δήλωση του Χέρμπερτ Χούμπελ:

«Η FIFA, η UEFA και όλοι οι διεθνείς εμπειρογνώμονες που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενημερώθηκαν για την απόφαση που ανακοινώθηκε από τις ελληνικές αθλητικές αρχές, όσον αφορά τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυγενάκης – «Αδειάζει» την ΕΠΟ για τις εκλογές: «Κυβερνητική απόφαση»!

Σε πολλαπλές συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιρικούς εταίρους και την αθλητική ηγεσία της χώρας, η FIFA και η UEFA παρουσίασαν ένα προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα συνέπιπτε με τη λήξη της αποστολής τους στην Ελλάδα, ήτοι στα τέλη του Ιουλίου του 2020.

Οι επικείμενες εκλογές, σύμφωνα με όσα είχαν προκαταρκτικά συμφωνηθεί από όλους τους εταίρους, θα επέτρεπαν στους διορισμένους εμπειρογνώμονες της FIFA και της UEFA να παρακολουθήσουν και να επιβλέψουν την εκλογική διαδικασία και τα διαδικαστικά θέματα, πριν από την ολοκλήρωση της εντολής τους.

Η FIFA και η UEFA υποστήριζαν, και συνεχίζουν να υποστηρίζουν, ότι οι επερχόμενες εκλογές θα είναι ευεργετικές αλλά και κρίσιμες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθ’ όσον θα επιτρέψουν στην νεοεκλεγείσα διοίκηση να σχεδιάσει την νέα ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο, καθώς και να ορίσει τα νέα αλλοδαπά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς και δύσκολης περιόδου που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως, οι αποφάσεις ενδεχομένως να πρέπει να προσαρμόζονται, εφόσον κάτι τέτοιο δικαιολογείται. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και ελεύθερη από οποιαδήποτε μορφή αθέμιτης πολιτικής παρέμβασης.

Η FIFA και η UEFA θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ΕΠΟ ως ομοσπονδία μέλος τους, θα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ο Λανουά και ο Βάλερι θα έφευγαν στην πρώτη παρέμβαση, αλλά είναι ακόμα εδώ!

Διαιτησία: Ο Λανουά και ο Βάλερι θα έφευγαν στην πρώτη παρέμβαση, αλλά είναι ακόμα εδώ!

Οι «ύμνοι» για την ΚΕΔ και οι πίνακες που έχουν κυκλοφορήσει, ένα μήνα πριν τους βγάλουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Οι σίγουροι για άνοδο στη Super League, τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και η… Ανάσταση των «πεθαμένων»!

Διαιτησία: Οι σίγουροι για άνοδο στη Super League, τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και η… Ανάσταση των «πεθαμένων»!

Σε πλήρη εξέλιξη όλες οι... διεργασίες για τους νέους πίνακες διαιτησίας! Τα φαβορί, οι «πεθαμένοι», οι κομμένοι και οι... πουθενάδες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Δυσαρέσκεια για Λανουά από ομάδα του BIG4!

Διαιτησία: Δυσαρέσκεια για Λανουά από ομάδα του BIG4!

Έντονη φημολογία οτι ομάδα του BIG 4 εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια πλέον για τον Στεφάν Λανουά, εξαιτίας των νέων πινάκων!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΕΠΟ: Επιστροφή στην μίζερη, ελληνική πραγματικότητα! Κεκλεισμένων ο τελικός των γυναικών!

ΕΠΟ: Επιστροφή στην μίζερη, ελληνική πραγματικότητα! Κεκλεισμένων ο τελικός των γυναικών!

Γιορτές τέλος για φέτος. Μην το παρακάνουμε κιόλας! Με... προσκλήσεις και κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου γυναικών!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Βούλιαξε» ο Ζαμπαλάς στη Λαμία, πάλι λάθος ο Σιδηρόπουλος (vid)!

Διαιτησία: «Βούλιαξε» ο Ζαμπαλάς στη Λαμία, πάλι λάθος ο Σιδηρόπουλος (vid)!

Μόνο λάθη ο Ζαμπαλάς στο Λαμία - Παναιτωλικός. Σωστή η αποβολή στο Καλλιθέα - Πανσερραϊκός. Δεν έβγαλε κόκκινη ο Σιδηρόπουλος στο Λεβαδειακός - Παναιτωλικός.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Καμία λογική, εκτέθηκε ο ΟΦΗ!

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Καμία λογική, εκτέθηκε ο ΟΦΗ!

Καμία λογική να σφυρίξει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ξένος διαιτητής.

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα(ν)!

Διαιτησία: Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα(ν)!

Στην τελική ευθεία ενόψει των νέων πινάκων διαιτησίας! Το «σχέδιο» της ΚΕΔ για την επόμενη σεζόν στη Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπέος: «Κοντρόλαρε το»!

Μπέος: «Κοντρόλαρε το»!

Για... Μπέος, αρκετά ήσυχος ο Δήμαρχος στο Παναιτωλικός - Βόλος.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: ΚΕΔ: Κανονικό το γκολ του Ατρομήτου! (vid)

ΚΕΔ: Κανονικό το γκολ του Ατρομήτου! (vid)

To αυτονόητο είπε ο Βάλερι για το γκολ στο Περιστέρι. Δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Ατρομήτου!

Διαιτησία - ΕΠΟ