ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Από την… τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τεστ κορονοϊού!

Διαιτησία: Με δικά τους έξοδα θα πληρώνουν οι διαιτητές και οι βοηθοί τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό!
Διαιτησία: Από την… τσέπη τους θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τεστ κορονοϊού!

Διαιτησία: Με δικά τους έξοδα θα πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι διαιτητές και οι βοηθοί τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό!

Διαιτησία: Η πρόταση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ να επιβαρυνθεί η ΕΠΟ τα έξοδα των διαιτητών για τα τεστ Covid 19, απορρίφθηκε από την Ε.Ε.

Πλέον, οι ρέφερις και οι βοηθοί θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ, αφού όπως αναφέρθηκε, έχουν ανοίξει οι εμβολιασμοί, ενώ για εκείνους της Super League 1, η πλειοψηφία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, τόνισε οτι αμοίβονται αδρά.

Oι περισσότεροι, τουλάχιστον του πίνακα της πρώτης κατηγορίας έχουν ήδη εμβολιαστεί οπότε θα γλιτώσουν την ταλαιπωρία, αλλά και τα έξοδα.

Κάποιοι ανεμβολίαστοι (ακόμα) «στράβωσαν». Μάλιστα κάποιοι χαριτολογώντας ανέφεραν οτι θα ακολουθήσουν τη… πεπατημένη του «τσάμπα» που ακολούθησαν ορισμένοι τη περσινή σεζόν, όταν από ένα χρονικό σημείο και έπειτα σταμάτησαν να κάνουν τεστ!

Μεταξύ αυτών και ένας ρέφερι ο οποίος αν και υπολογίζεται οτι έβγαλε πέρσι κάνα 30αρι χιλιάδες ευρώ καθαρά, δεν ήθελε να πληρώσει τα 700-800 ευρώ που του στοίχισαν τα τεστ όλης της σεζόν.

Ζούμε ανάμεσα τους…

 

Διαβάστε επίσης

Διαιτησία: Οffside ούτε στο… subbuteo!

Διαιτησία: Πίνακες, διεθνείς και οι πιέσεις στον Κλάτενμπεργκ!

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αναστασίας: «Πήρες τη ζωή της, το πνεύμα της όμως δεν νικιέται»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!