ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

EΠΟ κατά Αυγενάκη: «Αθέτηση των συμφωνηθέντων για το χρόνο των εκλογών»

Κάνοντας λόγο για «πλήρη αθέτηση των συμφωνηθέντων» αντέδρασε η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της ΓΓΑ και τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, περί διενέργειας των εκλογών της τον Οκτώβριο. Η ΕΠΟ είχε αποφασίσει δύο φορές να κάνει έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα τον ορισμό εκλογών τον προσεχή Ιούλιο κατόπιν συμφωνίας με τις FIFA/UEFA, αλλά η ΓΣ αναβλήθηκε...
EΠΟ κατά Αυγενάκη: «Αθέτηση των συμφωνηθέντων για το χρόνο των εκλογών»

Κάνοντας λόγο για «πλήρη αθέτηση των συμφωνηθέντων» αντέδρασε η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της ΓΓΑ και τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, περί διενέργειας των εκλογών της τον Οκτώβριο.

Η ΕΠΟ είχε αποφασίσει δύο φορές να κάνει έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα τον ορισμό εκλογών τον προσεχή Ιούλιο κατόπιν συμφωνίας με τις FIFA/UEFA, αλλά η ΓΣ αναβλήθηκε λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου.

Όμως από τις δηλώσεις Αυγενάκη προκύπτει πως οι εκλογές της ΕΠΟ θα διενεργηθούν τον Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής

Η σημερινή ανακοίνωση της Αθλητικής Ηγεσίας αναφορικά με τον χρόνο διενέργειας της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελεί πλήρη αθέτηση των συμφωνηθέντων στις 12 Δεκεμβρίου 2019 στη Νιόν και στις 22 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα, μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Προέδρου της Ε.Π.Ο., υψηλόβαθμων στελεχών των FIFA και UEFA, των ιδιοκτητών των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, καθώς και του Προέδρου της Super League 1.

Η αιφνίδια υπαναχώρηση της Αθλητικής Ηγεσίας εγείρει ερωτηματικά αναφορικά με τη σκοπιμότητά της, πολύ περισσότερο όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η διαβούλευση των εμπλεκομένων σχετικά με την επίσπευση των εκλογών της Ε.Π.Ο., κατά τον μήνα Ιούλιο του 2020, αλλά και δεδομένου ότι, τιμώντας τον θεσμικό της ρόλο και τα συμφωνηθέντα, η Ε.Π.Ο. ήδη έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για τη σύγκλιση έκτακτης καταστατικής γενικής συνέλευσης στις αρχές Ιουνίου 2020.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές έχουν ήδη πληροφορηθεί τη σημερινή αναπάντεχη εξέλιξη,  καθώς αφενός παραβιάζονται διεθνείς καταστατικές αρχές του αυτοδιοίκητου του Ποδοσφαίρου και αφετέρου η Αθλητική Ηγεσία εμφανίζεται αίφνης στο διεθνές πεδίο ως αναξιόπιστος εταίρος και συνομιλητής.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σεβόμενη τα Μέλη της, το αυτοδιοίκητό της και το καταστατικό της, θα ενημερώσει άμεσα και αναλυτικά την ηγεσία της FIFA και UEFA για την αιφνίδια υπαναχώρηση της Αθλητικής Ηγεσίας από τα συμπεφωνημένα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Για σεβασμό στο άθλημα μίλησε ο Κόντης, αλλά αυτό με τον Νους είναι διακωμώδηση!

Για σεβασμό στο άθλημα μίλησε ο Κόντης, αλλά αυτό με τον Νους είναι διακωμώδηση!

Ο Κόντης άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Τσακαλίδη. Λίγο νωρίτερα ο Νους επεδίωξε για μια ακόμα φορά να αποβληθεί!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Ο Μακέλι ρωτούσε «who is he», όταν είδε μπροστά τον Ηλιόπουλο σε έξαλλη κατάσταση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βίντεο με όλους τους σχολιαστές διαιτησίας να μιλούν για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Βίντεο με όλους τους σχολιαστές διαιτησίας να μιλούν για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Πρώτη φορά είναι η αλήθεια, πέντε τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν για μία φάση και αφορά το πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: OPEN : 20 λεπτά συζήτηση για τη Διαιτησία – Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης – Φάουλ του Αντρέ Λουίζ πριν το πέναλτι είδε ο Γιάννης Καραλής (videos)

OPEN : 20 λεπτά συζήτηση για τη Διαιτησία – Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης – Φάουλ του Αντρέ Λουίζ πριν το πέναλτι είδε ο Γιάννης Καραλής (videos)

Μια εκπομπή σχεδόν όλη για τη διαιτησία και το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έγινε στο OPEN. Όσα είπαν Αριστομένης Κουτσιαύτης, Γιάννης Καραλής

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

Ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη φάση με το χτύπημα του Ποντένσε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Όλα όσα ανέφερε και όσα δεν ανέφερε ο Ηλίας Σπάθας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο